Willy Latino

Eigenschappen Willy Latino boeken

Prijs
v.a. 1.895
Tijdsduur
4x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Willy Latino boeken?

Willy Latino boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willy Latino.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willy Latino.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willy Latino ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willy Latino plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Willy Latino

Extra informatie Willy Latino

Biografie Willy Latino Band
Willy Latino en zijn band, behoren al een paar decennia tot de absolute top van partybands in Nederland en treden op tijdens grote en kleinere bedrijfsevenementen en feesten door heel Europa.

Het repertoire uit diverse Zuid Amerikaanse landen en het Caribische gebied bestaande uit Merengues, Soka’s Reggae, Cumbia en Salsa weet Willy Latino als geen ander in het juiste, soms eigentijdse, jasje te steken.

Tel daarbij het plezier dat afstraalt van Willy en zijn getalenteerde professionele musici, en je hebt de cre`me de la cre`me op het gebied van Latin Caribbean Music.

:: Maar nu komt het!

Willy Latino was de eerste bandleider in Nederland die inzag dat de hele avond “Latin Music” voor westerse oren vaak te veel van het goede was. Daarom introduceerde hij ruim twintig jaar geleden de “Willy Latino Band” die buiten Latin een compleet allround repertoire ging spelen. Rock ‘n Roll, Disco, Danceclassics, Soul, etc. etc. De ultieme combinatie was een feit.

Daardoor konden bureaus eindelijk hun opdrachtgevers een band aanbieden die voldeed aan de strenge eisen die vaak terecht aan bands worden gesteld.

:: Willy Latino en wij garanderen u dat u hier zeker geen spijt van zult krijgen. Latino maakt geen muziek, hij is muziek !!!
Willy Latino Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Willy Latino boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willy Latino.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willy Latino, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willy Latino en de eventuele overige kosten om een optreden van Willy Latino mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willy Latino.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willy Latino. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willy Latino checken, een gratis optie plaatsen op Willy Latino en de boeking(en) van Willy Latino voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willy Latino, BOEKINGSBUREAU Willy Latino, BOEKINGSBURO Willy Latino, ENTERTAINMENTBUREAU Willy Latino, ENTERTAINMENTBURO Willy Latino, ARTIESTENBUREAU Willy Latino, BOEKINGSKANTOOR Willy Latino, IMPRESARIAAT Willy Latino, MUZIEKBURO Willy Latino, MUZIEKBUREAU Willy Latino, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willy Latino, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willy Latino, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willy Latino.

 

Offerte Willy Latino aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag