DeBand.NL

Eigenschappen DeBand.NL boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DeBand.NL boeken?

DeBand.NL boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DeBand.NL.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DeBand.NL.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DeBand.NL ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DeBand.NL plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DeBand.NL

Een Band is DeBand.nl. Sfeerbepalend voor je feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing-­, dans-­ en feest-­ krakers zet DeBand.NL de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een heavy party van hun overuigende muzikaal, dans en feest-­enthousiasme!

DeBand.NL is méér dan de bekende cover of partyband met hun lekkere hits van bekende Engelstalige oude en nieuwe dans & feest classics;; met de beste bekende Nederlandstalige toppers en meezingers speelt deze band méér!. En DeBand.NL is méér dan de begeleidingsband van een bekende artiest;; met een niet aflatend enthousiasme in presentatie en muzikaliteit,

Elk optreden betreedt het 10-­tal van DeBand.NL in volle overgave hetfeesttoneel. Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met deknetterende en spetterende riffs van de 3 man sterke blazerssectie, waarbij het MFF-­zangtrio van een lekkere soulvolle zanger en de schoonheden van heerlijke zangstemmen van de beide zangeressen het levendige plaatje op het podium compleet maakt.

DeBand.NL is -­ eventueel aangevuld met een superoptreden van de bekende artiest van je keuze -­ door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow de geruste keuze voor je ideaal geslaagde bedrijfsfeest. Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk weer lekker dicht op je publiek te feesten bij bruiloften of andereprivé-­feesten. Ook kan de band(e) van 10 lekker on-­ingehouden los gaan op elk openbaar feest of studentenfeest.

Het complete all-­in pakket van de oogstrelende lichtshow en een aan de locatie aangepaste meer dan complete geluidsetup maakt DeBand.NL deonbekommerde klakkeloos juiste keuze voor je geslaagde feest.

DeBand.NL boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DeBand.NL.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DeBand.NL, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DeBand.NL en de eventuele overige kosten om een optreden van DeBand.NL mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DeBand.NL.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DeBand.NL. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DeBand.NL checken, een gratis optie plaatsen op DeBand.NL en de boeking(en) van DeBand.NL voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DeBand.NL, BOEKINGSBUREAU DeBand.NL, BOEKINGSBURO DeBand.NL, ENTERTAINMENTBUREAU DeBand.NL, ENTERTAINMENTBURO DeBand.NL, ARTIESTENBUREAU DeBand.NL, BOEKINGSKANTOOR DeBand.NL, IMPRESARIAAT DeBand.NL, MUZIEKBURO DeBand.NL, MUZIEKBUREAU DeBand.NL, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DeBand.NL, ARTIESTENBOEKINGSBURO DeBand.NL, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DeBand.NL.

 

Offerte DeBand.NL aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag