VR Aphine skien boeken

Eigenschappen VR Alpine skien boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

VR Alpine skien boeken?

VR Alpine skien boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van VR Alpine skien.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van VR Alpine skien.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van VR Alpine skien ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van VR Alpine skien plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie VR Alpine skien

VR Alphine skien

Deze immersive unit maakt het mogelijk om de uitdaging met je zelf aan te gaan. De reuze slalom piste ligt er prachtig bij. De touch controllers zitten vast aan de echte ski stokken die je in je handen hebt. Vanaf de start is het zaak om geen poortje te missen. Sturen doe je met je headset, kijk je naar links dan ga je naar links, en vice versa. Hilarisch voor de toeschouwers door de bewegingen die de deelnemer met zijn hoofd moet maken voor een perfecte score. Aangezien er een tijd kan worden neergezet zeer geschikt voor onderlinge competites. Mooie game en voor iedereen makkelijk te spelen

VR Alpine skien boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van VR Alpine skien.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van VR Alpine skien, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van VR Alpine skien en de eventuele overige kosten om een optreden van VR Alpine skien mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van VR Alpine skien.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte VR Alpine skien aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag