VOF de Kunst boeken

Eigenschappen VOF de Kunst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
75 min.
Geluid
Incl. backline, excl. geluid/licht

VOF de Kunst boeken?

VOF de Kunst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van VOF de Kunst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van VOF de Kunst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van VOF de Kunst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van VOF de Kunst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie VOF de Kunst

VOF de Kunst werd opgericht in 1983. Meteen in dit jaar staat VOF de Kunst binnen 4 weken nummer 1 in de hitlijsten met de single “Suzanne”. “Suzanne” blijkt een internationale hit wanneer de plaat ook in de rest van Europa wordt uitgebracht. Zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van “Susanna” worden wereldwijd 3 miljoen exemplar en verkocht.
VOF de Kunst heeft in de loop der jaren diverse onderscheidingen mogen ontvangen. In 1984 de Exportprijs, in 1987 De Gulden Vedel, een prijs voor de meest dansbare muziek en De Kerstster, een onderscheiding die door kinderen uitgereikt wordt.
Wat aanvankelijk leek op een vriendelijk bedoeld eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, heeft inmiddels geleid tot zeer succesvolle Kinder-CD’s. Unieke kinderliedjes werden door de band in een eigentijds jasje gestoken en vastgelegd op de CD’s: “Dikkertje Dap” (inmiddels 3x platina) en “De Lapjeskat”. VOF de Kunst speelde drie seizoenen lang mee in Sesamstraat, logisch gevolg: de CD “Liedjes uit Sesamstraat”.
Speciaal voor Sinterklaas kwam november 1993 de CD “Sinterklaasfeest met VOF de Kunst” op de markt, met zowel bestaande liedjes die de Brabanders allen voorzagen van een nieuw jasje, maar ook tien nieuwe nummers, geschreven door onder meer Ivo de Wijs, Erik van Muiswinkel en Theun de Winter. De Sinterklaas CD werd door het Vara televisieprogramma “Kassa” uitgekozen tot beste Sinterklaas CD.
In 1994 kwam een hele spannende CD op de markt; “De Griezel-CD”, met onder andere het heuse rockduet “Monsters te koop” van Nol Havens en Barry Hay, de zanger van de Golden Earring. “De Griezel CD” werd gemaakt in samenwerking met kinderboekenschrijver Paul van Loon.
Vanaf april 1996 speelde VOF de Kunst in samenwerking met Erik van Muiswinkel, voor uitverkochte zalen. In hun eerste theaterprogramma “Dag Giraf” konden kinderen meezingen en meespelen met de liedjes van VOF de Kunst. De liedjes worden gezongen en begeleid door Nol Havens en VOF de Kunst, maar bovendien aangekondigd door cabaretier en tekstschrijver Erik van Muiswinkel (“Eén Kopje Koffie”). “Dag Giraf” werd succesvol opgevolgd door het theaterprogramma “Ik ben lekker stout”.In de sinterklaastijd waren er in 1996, 1997 en 2000 speciale sinterklaas-concerten: “Sinterklaasfeest met VOF de Kunst”. De theatervoorstellingen “Ik ben lekker stout” en “Sinterklaasfeest met VOF de Kunst” zijn opgenomen voor televisie en uitgezonden door RTL 4. Eind 1997 verscheen er een speciale Kerst-CD van VOF de Kunst, “De Kerstboom spreekt” met medewerking van vele bekende kinderboeken- en tekstschrijvers zoals onder andere Paul van Loon, Sjoerd Kuyper, Theun de Winter en Ivo de Wijs. In december 1998 was de première van de gelijknamige serie kerstconcerten. In 1999 kwam VOF de Kunst met de theatervoorstelling “Vanaf hier nog vijf kwartier” waarbij kinderen mee mochten spelen in het pretpark van VOF de Kunst. Vanaf september 2001 speelde VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel hun kinderpopconcert met de titel: “Apekooien”. Deze theatershow liep tot juni 2003. Vanaf september 2003 zal VOF de Kunst, dit maal overigens even zonder Erik van Muiswinkel, weer met een nieuwe theatershow van start gaan met de titel “Beesten!”.
“Mijn eerste popconcert”Inmiddels heeft de band een meer dan groot kinderrepertoire opgebouwd. Na een geslaagd optreden op het bevrijdingsfestival in Zwolle heeft VOF de Kunst dan ook besloten om met de beste liedjes van de verschillende theaterseizoenen een popconcerttour voor kinderen te doen: “Mijn eerste popconcert”.
De band treedt op tijdens festivals, bedrijfsfeesten,in feest-tenten en sporthallen. Van alle aanwezige kinderen (en hun ouders en grootouders) wordt natuurlijk verwacht dat zij om het hardst meezingen en -swingen. Uit ervaring weten wij dat waar VOF de Kunst optreedt, het altijd een groot feest wordt.

VOF de Kunst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van VOF de Kunst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van VOF de Kunst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van VOF de Kunst en de eventuele overige kosten om een optreden van VOF de Kunst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van VOF de Kunst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor VOF de Kunst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van VOF de Kunst checken, een gratis optie plaatsen op VOF de Kunst en de boeking(en) van VOF de Kunst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte VOF de Kunst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag