Triple

Eigenschappen Triple boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Triple boeken?

Triple boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Triple.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Triple.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Triple ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Triple plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Triple

Extra informatie Triple

Biografie Triple
De meidengroep Triple bestaat uit drie bloedmooie jonge meiden, uit verschillende delen van het land, met stuk voor stuk een prachtige stem; Cassidy Roeks, Nina Meijer en Melissa Scherpen. Allen oud deelneemsters van het populaire tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’ die nu hun krachten bundelen tot ‘Triple’.

Lekker om naar te luisteren, lekker om naar te kijken , maar vooral ook lekker om mee te zingen.
Triple boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Triple boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Triple.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Triple, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Triple en de eventuele overige kosten om een optreden van Triple mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Triple.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Triple. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Triple checken, een gratis optie plaatsen op Triple en de boeking(en) van Triple voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Triple, BOEKINGSBUREAU Triple, BOEKINGSBURO Triple, ENTERTAINMENTBUREAU Triple, ENTERTAINMENTBURO Triple, ARTIESTENBUREAU Triple, BOEKINGSKANTOOR Triple, IMPRESARIAAT Triple, MUZIEKBURO Triple, MUZIEKBUREAU Triple, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Triple, ARTIESTENBOEKINGSBURO Triple, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Triple.

 

Offerte Triple aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag