Radio Eliza

Eigenschappen Radio Eliza boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Radio Eliza boeken?

Radio Eliza boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Radio Eliza.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Radio Eliza.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Radio Eliza ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Radio Eliza plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Radio Eliza

“Ze hebben de sound, ze hebben de songs, ze hebben de toekomst”, zo schreef de jury van de Amsterdamse Popprijs over Radio Eliza. De band won en hun single ‘Kids’ was direct raak. Aanstekelijke indiepop die meteen in je hoofd blijft hangen. Met hun catchy hooks blaast het zestal iedere keer een storm van vrolijkheid de zaal in. Ze werden verkozen tot 3FM Serious Talent en sloegen in 2016 geen Popronde-stad over. In januari speelt Radio Eliza op Noorderslag.

Radio Eliza boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Radio Eliza.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Radio Eliza, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Radio Eliza en de eventuele overige kosten om een optreden van Radio Eliza mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Radio Eliza.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Radio Eliza. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Radio Eliza checken, een gratis optie plaatsen op Radio Eliza en de boeking(en) van Radio Eliza voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Radio Eliza, BOEKINGSBUREAU Radio Eliza, BOEKINGSBURO Radio Eliza, ENTERTAINMENTBUREAU Radio Eliza, ENTERTAINMENTBURO Radio Eliza, ARTIESTENBUREAU Radio Eliza, BOEKINGSKANTOOR Radio Eliza, IMPRESARIAAT Radio Eliza, MUZIEKBURO Radio Eliza, MUZIEKBUREAU Radio Eliza, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Radio Eliza, ARTIESTENBOEKINGSBURO Radio Eliza, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Radio Eliza.

 

Offerte Radio Eliza aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag