Tribute to the Cats band

Eigenschappen Tribute to the Cats band boeken

Prijs
v.a. 9.500
Tijdsduur
2x 90 min.
Geluid
Geluid/licht tot ca. 2000 p.

Tribute to the Cats band boeken?

Tribute to the Cats band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tribute to the Cats band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tribute to the Cats band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tribute to the Cats band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tribute to the Cats band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tribute to the Cats band

The Cats Band laat oude tijden herleven. . . . Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer eens een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. Vaak zit je voor de radio en hoor je ze nog voorbij komen, die oude successen van The Cats uit Volendam, een band die eigenlijk niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis. In de afgelopen 17 jaar is de populariteit van deze Volendamse band alleen maar toegenomen. Dit bleek wel op een onvergetelijke avond in maart 2002, toen drie muzikale fans een Ode aan The Cats brachten. De band oefende maandenlang en men kroop letterlijk in de huid van de legendarische bandleden. De missie was om iedereen een nostalgische Cats-avond te laten beleven en dat lukte op een grandioze manier. Reden voor een vervolg, en wat voor een!, er werd een tour gepland onder de titel ‘The Cats Band’ en de aftrap vond plaats op 26 december 2003. Het moet een prachtige ervaring geweest zijn voor zowel muzikanten als publiek, want iedereen wilde de Ode aan The Cats nog een aantal malen meemaken.

Tribute to the Cats band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tribute to the Cats band.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tribute to the Cats band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tribute to the Cats band en de eventuele overige kosten om een optreden van Tribute to the Cats band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tribute to the Cats band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tribute to the Cats band. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tribute to the Cats band checken, een gratis optie plaatsen op Tribute to the Cats band en de boeking(en) van Tribute to the Cats band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tribute to the Cats band, BOEKINGSBUREAU Tribute to the Cats band, BOEKINGSBURO Tribute to the Cats band, ENTERTAINMENTBUREAU Tribute to the Cats band, ENTERTAINMENTBURO Tribute to the Cats band, ARTIESTENBUREAU Tribute to the Cats band, BOEKINGSKANTOOR Tribute to the Cats band, IMPRESARIAAT Tribute to the Cats band, MUZIEKBURO Tribute to the Cats band, MUZIEKBUREAU Tribute to the Cats band, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tribute to the Cats band, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tribute to the Cats band, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tribute to the Cats band.

 

Offerte Tribute to the Cats band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag