Flair

Eigenschappen Flair boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Flair boeken?

Flair boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Flair.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Flair.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Flair ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Flair plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Flair

Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. Feest in de juiste zin van het woord, door een weloverwogen keus uit de meest recente top 40/100 nummers, geraffineerd en gevarieerd gemixt met de ‘beste feestknallers aller tijden’. Met volle overtuiging en inzet zorgt Flair er week aan week voor, dat van alle zalen en tenten in no-time het dak eraf gaat. Flair speelt live natuurlijk de eigen hits en daarnaast de allernieuwste hits of liever nog: de hits in wording. De allernieuwste songs van The Darkness, Pink, the Rasmus, Nena & Kim Wilde, Underdog Project, Shania Twain, Junior-Senior, Shaggy, Robbie Williams, Jan Wayne, Mad’house, T. A. T. U. , dj Boozy Woozy, Gigi D’Agostino, Shakira, Avril Lavigne, Parla & Pardoux, Lasgo, etc. , aangevuld met steviger werk van Di-Rect, Rammstein, en desgevraagd Metallica. Feest, Nederlandstalig? Ook geen probleem: Frans Bauer, DJ Cor, Cooldown Café, George Baker en André Hazes, komen net zo gemakkelijk voorbij! De songlist omvat ongeveer 200 titels, dus aan repertoire geen gebrek. De setlijst is geen avond hetzelfde, wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast. Dè ultieme flexibiliteit dus!.

Flair boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Flair.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Flair, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Flair en de eventuele overige kosten om een optreden van Flair mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Flair.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Flair. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Flair checken, een gratis optie plaatsen op Flair en de boeking(en) van Flair voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Flair, BOEKINGSBUREAU Flair, BOEKINGSBURO Flair, ENTERTAINMENTBUREAU Flair, ENTERTAINMENTBURO Flair, ARTIESTENBUREAU Flair, BOEKINGSKANTOOR Flair, IMPRESARIAAT Flair, MUZIEKBURO Flair, MUZIEKBUREAU Flair, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Flair, ARTIESTENBOEKINGSBURO Flair, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Flair.

 

Offerte Flair aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag