Drive like Maria

Eigenschappen Drive Like Maria boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Drive Like Maria boeken?

Drive Like Maria boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drive Like Maria.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drive Like Maria.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drive Like Maria ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drive Like Maria plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Drive Like Maria

Drive Like Maria ontstond na een uit de hand gelopen jamsessie tussen Belgische drummer/zanger Bjorn Awouters, en de Nederlandse gitariste Nitzan Hoffmann en bassist Robin van Saaze maar werd pas echt een band nadat ze voor de lol hadden deelgenomen aan de rockwedstrijd Global Battle of the Bands, hier werden zij tweede en met het in de wacht slepen van hun prijs in de vorm van internationale gigs, begon hun avontuur.
Deze stonerrockband bracht met hun bulderende riffs niet de minste festivaltenten en popzalen in extase na hun debuutrelease ‘Elmwood’. Lowlands en Noorderslag ontvingen ze met open armen en in 2009 stonden ze in het voorprogramma AC/DC in de Amsterdam Arena.
Drive Like Maria slaat dit jaar keihard terug met hun gelijknamige langverwachte tweede plaat, die zowel qua thematiek als muziek een stapje verder gaat dan het veelgeprezen debuutalbum Elmwood. Maar goed dat de rockers al ervaring hebben met uitverkochte stadions.

Drive like Maria boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drive like Maria.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drive like Maria, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drive like Maria en de eventuele overige kosten om een optreden van Drive like Maria mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drive like Maria.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Drive like Maria. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Drive like Maria checken, een gratis optie plaatsen op Drive like Maria en de boeking(en) van Drive like Maria voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Drive Like Maria aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag