The Jukebox Boys

Eigenschappen The Jukebox Boys boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Jukebox Boys boeken?

The Jukebox Boys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Jukebox Boys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Jukebox Boys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Jukebox Boys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Jukebox Boys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Jukebox Boys

Extra informatie The Jukebox Boys

Biografie The Jukebox Boys
The Jukebox Boys is een vierstemmige formatie van mannen die a capella maar ook on tape de muziek brengt met dat beetje (zeg maar veel) meer.

 

Hun credo: “Wie alleen muziek wilt, kan net zo goed een cd opzetten”. Deze hoogopgeleide zangers begrijpen wat muziek is, maar ook theater en humor!

voorstelling: HARDE NOTEN

De perfecte ultieme act die een enorme boost geeft aan een avond of evenement!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en vooral weer doorgaan met zingen is het motto van deze getalenteerde zangperfectionisten!

De heren brengen een ongezien stukje zap cabaret waarbij muziek hand in hand gaat met een

karrenvracht bizarre humor.

In een astronomisch hoog tempo schieten een rits bekende hits voorbij die op ongezien originele manier in het publiek worden gekatapulteerd.

Fasten your seatbelts and … sing a long!

Een eenvoudige ‘box’ op het toneel wordt het podium van de kleinste Beatles met de hoogste stemmen, het fietsbellenorkest, de Grootste-hits-van-Abba-in-75-seconden-medley, en nog veel meer!

Een uniek vocaal experiment doorspekt met herkenbare personages, hilarisch spektakel en

memorabele momtenten. Tot de laatste harde noten …

Geen theater of toneel?

Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a-capella act van de vier heren is de snelste, vlotste en muzikaalst die u kunt bedenken.

Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar. Een diner, een borrel, een verjaardag of stadscentrum.  En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Bewonder deze gouden combi van vier zangers, gewapend met acht getrainde stembanden wanneer zij u trakteren op een verrukkelijke zangcocktail die u zelf heeft samengesteld!

Een lied met emotie, dat speciaal voor u wordt gemaakt en intrigeert? Geniet ook als deze charmante heren staan te stralen wanneer zij uw grootste favorieten zingen.

Hotter than hot, met een verleidelijke uitstraling. Waar nodig tekstueel scherp met een enorme drang naar perfectie. Dit maakt de hooggespannen verwachtingen iedere keer weer waar.
The Jukebox Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Jukebox Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Jukebox Boys.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Jukebox Boys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Jukebox Boys en de eventuele overige kosten om een optreden van The Jukebox Boys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Jukebox Boys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Jukebox Boys. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Jukebox Boys checken, een gratis optie plaatsen op The Jukebox Boys en de boeking(en) van The Jukebox Boys voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Jukebox Boys, BOEKINGSBUREAU The Jukebox Boys, BOEKINGSBURO The Jukebox Boys, ENTERTAINMENTBUREAU The Jukebox Boys, ENTERTAINMENTBURO The Jukebox Boys, ARTIESTENBUREAU The Jukebox Boys, BOEKINGSKANTOOR The Jukebox Boys, IMPRESARIAAT The Jukebox Boys, MUZIEKBURO The Jukebox Boys, MUZIEKBUREAU The Jukebox Boys, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Jukebox Boys, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Jukebox Boys, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Jukebox Boys.

 

Offerte The Jukebox Boys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag