STTRBSTN

Eigenschappen STTRBSTN boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 60 min.
Geluid
Exclusief

STTRBSTN boeken?

STTRBSTN boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van STTRBSTN.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van STTRBSTN.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van STTRBSTN ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van STTRBSTN plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van STTRBSTN

Extra informatie STTRBSTN

STTRBSTN: Fissa, fissa en nog veel meer fissa! Party animals opgelet, want STTRBSTN – dat spreek je uit als ‘Stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke DJ/MC-acts van het moment. Met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows zetten ze al sinds 2014 overal en nergens de boel op stelten! De eerste twee jaar van hun carrière stonden ze al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk inclusief grote festivals waaronder Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN bouwt altijd een feestje, waar en met wie dan ook!

Muzikaal gezien wordt hun sound regelmatig omschreven als Freestyle of Eclectic, maar zelf noemen ze het Fissastyle! Want STTRBSTN is écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan allemaal in hun eigen sausje gegoten. Daarnaast produceren ze ook zelf muziek en doken ze eerder al de studio in met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Breakin’ Borders By Blending Beats!

In de afgelopen jaren hebben ze al een aardige fanbase weten op te bouwen die dagelijks blijft groeien. Vele muzikale collega’s, zoals bijvoorbeeld hun eigen jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag muziek draaien van STTRBSTN. Veder zijn ze erg actief op social media en trakteren ze hun fans, als dank voor alle support, regelmatig op gratis muziek. Zoals onlangs bijvoorbeeld hun XL Music Pack met maar liefst 60 tracks.

STTRBSTN boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van STTRBSTN, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van STTRBSTN.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor STTRBSTN. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van STTRBSTN checken, een gratis optie plaatsen op STTRBSTN en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte STTRBSTN aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag