Stephanie Struijk boeken

Eigenschappen Stephanie Struijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Stephanie Struijk boeken?

Stephanie Struijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stephanie Struijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stephanie Struijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stephanie Struijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stephanie Struijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Stephanie Struijk

Extra informatie Stephanie Struijk

De singer/songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’ heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

“Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en over de magie van geluksmomenten.”

In haar nieuwe theatershow van Stephanie Struijk dit jaar staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam.

‘Nieuwe maan’ gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen. “Het is geen afval en toch moest ik het kwijt, ergens langs de snelweg.” is een regel uit het liedje ‘Ergens langs de snelweg’ wat typerend is voor hoe Stephanie dicht bij de kern van haarzelf en muziek maken weet te komen. Je overgeven aan de kracht die de sterren en planeten blijkbaar op je hebben, meegaan met de deining van de natuur, maar daarin dan je eigen weg vinden. Dat is wat de 29-jarige singer/songwriter voor ogen heeft. Deze trip bracht haar op vele manieren weer terug naar haar roots.

Stephanie Struijk bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.

Als voorproefje op de voorstelling zijn de foto’s, video’s en verhalen van deze reis gebundeld met de nieuwe muziek in een interactieve website.

Stephanie Struijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stephanie Struijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stephanie Struijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Stephanie Struijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stephanie Struijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stephanie Struijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stephanie Struijk checken, een gratis optie plaatsen op Stephanie Struijk en de boeking(en) van Stephanie Struijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Stephanie Struijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag