Jaimi Faulkner

Eigenschappen Jaimi Faulkner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Jaimi Faulkner boeken?

Jaimi Faulkner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaimi Faulkner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jaimi Faulkner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jaimi Faulkner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jaimi Faulkner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jaimi Faulkner

Extra informatie Jaimi Faulkner

Biografie Jaimi Faulkner
“Wie Jaimi Faulkner op het podium ziet staan is verkocht.” – OOR

Jaimi Faulkner: een mix van fantastische songwriting, goed gitaarwerk, een warm en soulful stemgeluid en een geweldige live performance. Dit jonge multi-talent uit Australie kon niet onopgemerkt blijven! Met alleen zijn gitaar, een stompbox en zijn stem, brengt hij een mengelmoes van verschillende stijlen, en hiermee zijn eigen, unieke geluid.

De zanger kreeg Blues, Folk en Soul met de paplepel ingegoten en won o.a. de ‘Bluesperformer of the Year’ award. Hij verhuisde naar Berlijn om in Europa te beginnen, en met succes! In Nederland stond hij op het podium met Jon Allen en Waylon en in Duitsland met Vonda Shepard en Stevie Ann.
Jaimi Faulkner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jaimi Faulkner boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jaimi Faulkner.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jaimi Faulkner, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jaimi Faulkner en de eventuele overige kosten om een optreden van Jaimi Faulkner mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jaimi Faulkner.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jaimi Faulkner. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jaimi Faulkner checken, een gratis optie plaatsen op Jaimi Faulkner en de boeking(en) van Jaimi Faulkner voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jaimi Faulkner, BOEKINGSBUREAU Jaimi Faulkner, BOEKINGSBURO Jaimi Faulkner, ENTERTAINMENTBUREAU Jaimi Faulkner, ENTERTAINMENTBURO Jaimi Faulkner, ARTIESTENBUREAU Jaimi Faulkner, BOEKINGSKANTOOR Jaimi Faulkner, IMPRESARIAAT Jaimi Faulkner, MUZIEKBURO Jaimi Faulkner, MUZIEKBUREAU Jaimi Faulkner, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jaimi Faulkner, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jaimi Faulkner, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jaimi Faulkner.

 

Offerte Jaimi Faulkner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag