Eigenschappen Samira Abbos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Samira Abbos boeken?

Samira Abbos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Samira Abbos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Samira Abbos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Samira Abbos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Samira Abbos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Samira Abbos

“Debat is emotie. Een woordstrijd op het scherpst van de snede. Maar wel met respect voor elkaars inzichten en overtuiging.”

Samira Abbos groeit op in Haarlem. In de jaren ’90 studeert ze aan de school voor Journalistiek. Haar nieuwsgierigheid reikt voorbij Nederlandse grenzen. Ze verlaat de schoolbanken om een tweejarige reis rond de wereld te maken. Ze verblijft onder meer in Griekenland en Zuid-Afrika.

Samira Abbos is programmamaker, columnist, journalist, presentator en schrijfster van het boek ‘De moslim bestaat niet, een zoektocht naar de Islam’. Momenteel schrijft Samira haar eerste roman. Met haar succesprogramma ‘Surinamers zijn beter dan Marokkanen’, waarin allerlei vooroordelen over etnische groepen in de Nederlandse samenleving de revue passeren, heeft zij haar sporen verdiend in de televisiewereld. Voorheen was zij één van de leidende gezichten van Migranten TV (MTV, later MTNL). Van november 2006 tot 9 juni 2010 is Samira Bouchibti (Abbos is haar moeders meisjesnaam) lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid. Zij was woordvoerder Jeugd en Gezin, homo- en emancipatiebeleid en jeugdbeleid.

Samira Abbos is een veelgevraagde debatleider en dagvoorzitter. Met humor en originaliteit leidt zij debatten over multiculturele vraagstukken en thema’s als emancipatie, onderwijs, integratie en politiek. Andere thema’s die haar geweldig kunnen boeien zijn: veranderingsprojecten, motivatieprogramma’s, vrouwen, jeugd en carrière. Haar creatieve en positieve invalshoeken maken zulke bijeenkomsten sprankelende gebeurtenissen. Daarover weten ministeries, gemeenten, politieke partijen en maatschappelijke organisaties mee te praten.

Haar politieke en maatschappelijke engagement blijkt ook uit haar lidmaatschap van diverse besturen en commissies. Zo was Abbos bestuurslid van Women Inc., het museum Het Rembrandthuis en van de Publieke Zaak. Verder was zij lid van de begeleidingscommissie van het Ministerie van VROM (Stimuleringsprogramma Burger en Milieubeleid) en van het comité van aanbeveling Stichting Duurzame Solidariteit. Een ambassadeurschap voor Mama Cash is Samira op het lijf geschreven.

Samira’s brede expertise in maatschappelijke en politieke thema’s maakt haar inzetbaar als dagvoorzitterschap / discussieleiderschap, presentatiewerkzaamheden, interviewer / talkshow-host, paneldeelname en columnist.

Samira Abbos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Samira Abbos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Samira Abbos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Samira Abbos en de eventuele overige kosten om een optreden van Samira Abbos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Samira Abbos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Samira Abbos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Samira Abbos checken, een gratis optie plaatsen op Samira Abbos en de boeking(en) van Samira Abbos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Samira Abbos, BOEKINGSBUREAU Samira Abbos, BOEKINGSBURO Samira Abbos, ENTERTAINMENTBUREAU Samira Abbos, ENTERTAINMENTBURO Samira Abbos, ARTIESTENBUREAU Samira Abbos, BOEKINGSKANTOOR Samira Abbos, IMPRESARIAAT Samira Abbos, MUZIEKBURO Samira Abbos, MUZIEKBUREAU Samira Abbos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Samira Abbos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Samira Abbos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Samira Abbos.

 

Offerte Samira Abbos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag