Eigenschappen Rebecca Bijker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rebecca Bijker boeken?

Rebecca Bijker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rebecca Bijker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rebecca Bijker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rebecca Bijker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rebecca Bijker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rebecca Bijker

Connect hearts of people. Inspire to make a difference.’

Rebecca Bijker is in de afgelopen jaren een belangrijke persoonlijkheid geworden in de media op het gebied van goede doelen en ontwikkelingswerk. In 1999 werd ze het gezicht van menig kinderprogramma, reportageprogramma en goodwill actie bij de Evangelische Omroep. Naast het presenteren was ze actief bij de productie en regie en ze heeft enkele zeer indrukwekkende reportages en documentaires gemaakt. Naast TV werk is Rebecca Bijker sinds haar tienerjaren ook zeer actief op het gebied van ontwikkelingswerk onder kinderen in Azië.

Nadat Rebecca de HAVO afmaakte ging ze op haar 17de naar de Filippijnen om daar ontwikkelingswerk te doen. Hier maakte ze enkele reportages over de schrijnende situaties waarin de onderlaag van de bevolking zich bevind. Terug in Nederland volgde ze een jaar de opleiding journalistiek en daarna vertrok ze naar Amerika om pedagogiek, antropologie en mass-communication te studeren. Na deze studie gaf ze les in Hongkong en Hawaï.

Ook werkte Rebecca in deze periode achter de schermen bij de Evangelische Omroep. In 1999 presenteerde ze haar eerste live kinderprogramma Mir@kel. Daarna werd ze het gezicht van de EO voor kinder- en goodwillprogramma’s. Zo presenteerde ze BlinQ, Nederland Helpt, Love Match, Eerste Hulp Azie (met Henny Huisman) en Afslag UMC. Naast TV werk is Rebecca Bijker sinds haar tienerjaren ook zeer actief op het gebied van ontwikkelingswerk onder kinderen in Azië. In 1999 richtte ze stichting Are Bee Connections op waarin ze enthousiaste en betrokken mensen stuurt die actief zijn bij ontwikkelingsprojecten.

Tegenwoordig heeft Rebecca Bijker haar eigen tv-productie bedrijf Make Sense TV dat zich richt op producties die goodwill bevorderen. Daarnaast besteed ze veel tijd in Sri Lanka om het kindertehuis Home of Hope te managen en om locale educatieve televisie te stimuleren.

Rebecca Bijker is zeer bewogen op het gebied van kinderen, ontwikkelingswerk, educatie en televisie. Het motiveren, stimuleren en bewegen van mensen is haar tweede natuur en met haar presentatie skills kan ze dit op een professionele manier overbrengen.

Rebecca Bijker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rebecca Bijker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rebecca Bijker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rebecca Bijker en de eventuele overige kosten om een optreden van Rebecca Bijker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rebecca Bijker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rebecca Bijker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rebecca Bijker checken, een gratis optie plaatsen op Rebecca Bijker en de boeking(en) van Rebecca Bijker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rebecca Bijker, BOEKINGSBUREAU Rebecca Bijker, BOEKINGSBURO Rebecca Bijker, ENTERTAINMENTBUREAU Rebecca Bijker, ENTERTAINMENTBURO Rebecca Bijker, ARTIESTENBUREAU Rebecca Bijker, BOEKINGSKANTOOR Rebecca Bijker, IMPRESARIAAT Rebecca Bijker, MUZIEKBURO Rebecca Bijker, MUZIEKBUREAU Rebecca Bijker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rebecca Bijker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rebecca Bijker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rebecca Bijker.

 

Offerte Rebecca Bijker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag