Eigenschappen Laurien Hessels boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Laurien Hessels boeken?

Laurien Hessels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Laurien Hessels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Laurien Hessels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Laurien Hessels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laurien Hessels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Laurien Hessels

Charmante en energieke presentatrice en veilingmeester Laurien Hessels is presentatrice in hart en nieren en één van de beste vrouwelijke veilingmeesters van Nederland. Opgegroeid in Nederland, Brazilië en Amerika, spreekt vloeiend Nederlands, Portugees en Engels.In Leiden studeerde Laurien kunstgeschiedenis (en propedeuse rechten) waarbij zij afstudeerde in de oude meester prentkunst. Tijdens haar studie was Laurien reeds actief als presentatrice en spreker en begeleidde zij oa bij het Rode Kruis gala in Den Haag de veiling.Na haar studie heeft Hessels gedurende twee jaar in dienst van Russell Reynolds Associates (executive search business) kandidaten gezocht voor grote financiële instellingen als ABN AMRO, NIB Capital en ABP.Tijdens de The European Fine Art Fair in Maastricht werkte zij voor Otto Naumann, een van de grootste Oude Meester schilderijen handelaren in New York. Met het portret van ‘Minerva’ van Rembrandt op de stand, die voor niet minder van 35 miljoen dollar de MECC mocht verlaten, kwam zij in contact met vele bekenden uit de kunstwereld.Ze heeft 5 jaar gewerkt tot half 2007 als Client Development Manager en veilingmeester bij Christie’s in Amsterdam. Zij onderhield het contact met belangrijke kopers en verkopers en is grondlegger van cu@christies, een serie lezingen, workshops en evenementen waarbij de jongere doelgroep tussen de 30 en 50 jaar enthousiast wordt gemaakt over de verschillende vormen van kunst en het veilingwezen.Met veel geestdrift zette zij zich in als veilingmeester tijdens de veilingen bij Christie’s voor juwelen, schilderijen, meubelen en design, maar ook voor veilingen waarbij de opbrengst naar een goed gaat: Pink Ribbon, Right to Play, CIA, en de ‘Night of the Stars’ voor Fullbright scholarships zijn enkele grote charities waarbij zij optrad. Voor de Jeugdtheaterschool en Vrouwenopvang zet zij zich met evenveel enthousiasme in. Voor een succesvolle veiling is een goede voorbereiding 90 procent van het werk. Met kennis van zaken, passie en humor begeleidt ze de kopers naar een hogere biedstap en zorgt zij bovendien voor een amusante avond voor het publiek. Het is gebleken dat bij ieder evenement het publiek zich door haar aanstekelijke energie, geestdrift en uitstraling voor honderd procent betrokken voelt.Besluitvaardig, charmant en op een spontane manier uitspoken kan Laurien uw zakelijke en/of culturele bijeenkomst zeker tot een succes maken. Zij is te boeken als uw presentatrice, dagvoorzitter, lady speaker en veilingmeester.

Laurien Hessels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Laurien Hessels.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Laurien Hessels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Laurien Hessels en de eventuele overige kosten om een optreden van Laurien Hessels mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Laurien Hessels.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Laurien Hessels. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Laurien Hessels checken, een gratis optie plaatsen op Laurien Hessels en de boeking(en) van Laurien Hessels voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Laurien Hessels, BOEKINGSBUREAU Laurien Hessels, BOEKINGSBURO Laurien Hessels, ENTERTAINMENTBUREAU Laurien Hessels, ENTERTAINMENTBURO Laurien Hessels, ARTIESTENBUREAU Laurien Hessels, BOEKINGSKANTOOR Laurien Hessels, IMPRESARIAAT Laurien Hessels, MUZIEKBURO Laurien Hessels, MUZIEKBUREAU Laurien Hessels, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Laurien Hessels, ARTIESTENBOEKINGSBURO Laurien Hessels, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Laurien Hessels.

 

Offerte Laurien Hessels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag