Nance Coolen

Eigenschappen Nance Coolen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Nance Coolen boeken?

Nance Coolen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nance Coolen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nance Coolen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nance Coolen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nance Coolen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nance Coolen

Presentatrice SBS6

Nance weet reeds vanaf haar prille jeugd wat Girl Power betekent. Zeer getalenteerd en bijzonder wilskrachtig besluit Nance al in haar kleutertijd dat ze later een leven in de spotlights wil gaan leiden. Op vierjarige leeftijd maakt zij haar podiumdebuut in een uitvoering van haar balletschool, waarbij ze als jongste van het stel de harten van het publiek steelt. Later stapt ze over naar popballet en droomt ze van een carrière als zangeres. De blonde Brabantse is pas veertien als ze met haar vertolking van een Whitney Houston song een modeshow opent. Het zingen gaat haar net zo gemakkelijk af als dansen en presenteren, dus haar uiteindelijke doorbraak kan nooit lang op zich laten wachten..

Die komt als ze wordt gevraagd om te komen zingen bij Twenty 4 Seven. Deze Dance-formatie slaat internationaal dermate aan, dat Nance al vóór haar twintigste verjaardag niet meer weet waar ze al haar gouden en platina platen moet laten. De wilskrachtige kleuter die droomde van een carrière op de planken, woont nog gewoon bij haar vader en moeder als die droom al lang verwezenlijkt is.

Na 13 gouden, 6 platina en 3 dubbel platina platen plus de Exportprijs voor best verkopend Nederlands product in het buitenland (voor 18 miljoen verkochte geluidsdragers!), komen de onoverkomelijke muzikale meningsverschillen en besluit Nance haar eigen weg te gaan. Ze lanceert haar solo-carrière met de top 10 hit Love Is… de titelsong van het gelijknamige jongerenprogramma, waarmee ze in 1995 debuteert als televisiepresentatrice. Hoewel ze met veel plezier voor de camera’s staat, is het succes van de single er mede de oorzaak van dat Nance besluit zich voor de volle honderd procent aan haar muzikale carrière te wijden.

Nance wint datzelfde jaar de allereerste uitgereikte TMF Award als Beste Nederlandse Zangeres en volgt haar eerste solo-single op met tophits als het mede door haarzelf geschreven Big Brother Is Watching You en Kiss It. De baanbrekende en spraakmakende videoclip bij de laatstgenoemde song wordt een ware publieksfavoriet op TMF en wint prompt de TMF Award voor Beste Nederlandse Videoclip. De clip bevestigt eens te meer Nance haar reputatie als eigenzinnige en onafhankelijke vrouw, die weet wat ze wil en daarbij niet bang is om risico’s te nemen.

In 1997 debuteert Nance bij haar nieuwe platenmaatschappij BMG met He’s My Favourite DJ. Het is een droomdebuut, want de de plaat wordt bijzonder enthousiast ontvangen door zowel radiomakers als luisteraars. Nance schrijft zelf het script voor de video, waarin het overigens slecht met haar en de DJ afloopt. De zangeres is verliefd op een disc-jockey, ziet dat deze teveel interesse voor andere dames toont en schiet hem pardoes overhoop, om vervolgens zelf in een inrichting te eindigen. Bepaald geen alledaags verhaal. TMF vond de clip zo shockerend dat men om een gecensureerde versie vroeg.

Na deze single, die het overigens heel goed in de Franse club-lijsten deed, is het voor Nance tijd om met een echte zomerhit te komen (met wéér een spraakmakende videoclip). De plaat getiteld Miss You werd geproduceerd door de in die tijd zeer populaire Duitse dj Sash en besteeg eveneens de hitlijsten.

Nance verrast vriend en vijand door in januari 1999 met een Nederlandstalig duet uit te komen. De Laatste En De Eerste, dat zij samen met Henk Westbroek opnam is weer zo’n typisch ‘uit de hand gelopen grap’ verhaal. Henk belde Nance op of zij mee wilde doen aan het Eurovisie Songfestival omdat hij daar een perfect liedje voor had geschreven, hij zei ‘of ik doe het met jou, of helemaal niet!’

Toen Nance te kennen gaf dat het niet echt bij haar paste, wilde Henk het toch graag opnemen voor zijn solo album en al snel werd de plaat het lievelingetje van de discjockeys, waardoor deze alsnog op single werd uitgebracht. Het is voor Nance de tweede keer dat zij Nederlandstalig zingt, al eerder leende zij haar stem met o.a. Marco Borsato, Syb (de Kast) vd Ploeg, Herman Brood en nog velen andere aan de War Child single Voorgoed. Aan deze opname werkten alle artiesten belangeloos mee voor het War Child project van Bart de Graaf’s omroep BNN. Nance zegt daarover: ‘Dat Nederlandstalig zingen moet je zien als een grap, ik heb helemaal geen intenties om dat vaker te gaan doen. Ik doe dit soort dingen alleen als ik het gewoon leuk vind, of voor een goed doel en om geen enkele andere reden.’

In september 1999 slaat Nance totaal onverwachts weer een andere richting in, door voor de TROS een spelletjes-programma te gaan presenteren. Het programma Rappatongo, dat elke werkdag wordt uitgezonden op TV 2, is een programma waarin bekende Nederlanders zich aan een test onderwerpen hoe spraakbegaafd zij zijn.

In 2000 wordt ze de vaste presentatrice van het populaire woordspelletje Lingo. Met dagelijkse kijkcijfers van om en nabij de 1 miljoen één van de dichtst bekeken amusementsprogramma’s op de Nederlandse televisie.

Tussen haar dagelijkse televisiebeslommeringen door, neemt Nance in 2002 in Oslo de speciaal voor haar geschreven single If U Wanna Dance op. Deze typische en eigentijdse rb-track laat een vocaal zéér volwassen Nance horen en wordt meteen haar laatste opname.

Haar werkzaamheden als zangeres vallen domweg niet meer te combineren met haar presentatiewerk. Hiermee maakt zij de tijd vrij voor succesvolle muziekprogramma’s als De Notenclub, Het Tros Muziekfeest, Het Nationale Songfestival en Het Edison Gala.

In september 2005 maakt Nance op verzoek van SBS 6 de overstap van de publieke naar de commerciële omroep. Voor deze zender begint ze haar werkzaamheden met de presentaties van Shownieuws, Domino Day, het verbouw- en verhuisprogramma Stay or Go en Retourtje Geluk. Een wekelijkse ‘feelgood’ reeks, waarin mensen op zoek gaan naar oude- en nieuwe liefdes.

In augustus 2006 maakt Nance de volgende stap voorwaarts in haar inmiddels meer dan imposante carrière. Samen met collega Gerard Joling is zij verantwoordelijk voor de presentatie van hét showprogramma van het jaar; Sterren Dansen Op Het IJs. Een format dat door het enorme succes tot 2008 nog drie keer zal worden herhaald.

Nance, in korte tijd uitgegroeid tot hét gezicht van SBS 6, en collega-presentator Gerard Joling, blijken over zoveel ‘chemie’ te beschikken, dat SBS 6 besluit ook hun nieuwste succes-format door het populaire duo te laten presenteren. Met So You Wannabe A Popstar, een reeksmuzikale amusementsprogramma waarin bekende en onbekende Nederlanders met een matige zangstem het tot popster proberen te schoppen, kan 2007 voor ex-popster Nance in ieder geval niet meer stuk!

Begin 2008 komt SBS 6 met de nieuwe spectaculaire dansshow Dancing Queen! In deze show wordt gezocht naar hét nieuwe vrouwelijke danstalent van Nederland. Een van Nance’s grote passies is dansen en het zal dan ook niemand verbazen dat juist zij deze show gaat presenteren. Ook dit programma kan wederom onder het predicaat “uitermate succesvol” worden bijgeschreven in de boeken.

Later dat jaar maken Nance en Gerard Joling zich op voor Popstars, een programma waarin zij samen een zoektocht starten naar jong muzikaal talent. Met een gemiddeld kijkersaantal van 1.6 miljoen met recht dé televisiehit van 2008.

2009 begint voor Nance al direct met een hoogtepunt. Op 12 januari bevalt ze van zoon Robin. Omdat Nance aangeeft weer zo spoedig mogelijk aan het werk te willen, is ze eind februari reeds te zien in De Verbouwers XXL. Hierin zien we Nance naast collega Victor Brand als kersvers presentatieduo.

 

Nance Coolen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nance Coolen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nance Coolen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nance Coolen en de eventuele overige kosten om een optreden van Nance Coolen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nance Coolen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nance Coolen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nance Coolen checken, een gratis optie plaatsen op Nance Coolen en de boeking(en) van Nance Coolen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nance Coolen, BOEKINGSBUREAU Nance Coolen, BOEKINGSBURO Nance Coolen, ENTERTAINMENTBUREAU Nance Coolen, ENTERTAINMENTBURO Nance Coolen, ARTIESTENBUREAU Nance Coolen, BOEKINGSKANTOOR Nance Coolen, IMPRESARIAAT Nance Coolen, MUZIEKBURO Nance Coolen, MUZIEKBUREAU Nance Coolen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nance Coolen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nance Coolen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nance Coolen.

 

Offerte Nance Coolen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag