Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Claire van Vrijberghe de Coningh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Claire van Vrijberghe de Coningh boeken?

Claire van Vrijberghe de Coningh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Claire van Vrijberghe de Coningh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Claire van Vrijberghe de Coningh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Claire van Vrijberghe de Coningh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Claire van Vrijberghe de Coningh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Claire van Vrijberghe de Coningh

De business matchmaker van Nederland
Claire van Vrijberghe de Coningh is ondernemer, investeerder en radio presentatrice. Ze is de business matchmaker van Nederland en eigenaar van Money Maker Club. Haar ondernemerscarrière begon in 2011 met één van de eerste social media bureaus die ondernemers leerde hoe zij omzet en een sterke brand konden creëren door de inzet van social media engagement. Zo werkte zij o.a. voor Van der Valk Hotels, MBO Amersfoort, BNR, Het Parool, Managementboek.nl en Strandfestival ZAND. In september 2015 besloot zij ruimte te maken voor de nieuwe generatie social media experts en haar netwerk en matchmaking skills te delen met ondernemers, investeerders en CEO’s. Naast ondernemen, maakt Claire ook radio formats en is zij presentatrice van haar eigen radioprogramma Strictly Business. Iedere vrijdag interviewt zij ondernemers en investeerders die aan de top staan maar kwetsbaar en openhartig hun verhaal willen delen. Dagelijks brengt zij ondernemers in contact met investeerders, meer opdrachtgevers en partners als de business matchmaker van Nederland. Investeerders zijn onder de indruk van haar enthousiasme, directheid en scherpe screening van investeringsproposities.Claire spreekt gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij lef en oprechte interesse altijd een grote rol spelen. Voor alle Strictly Business uitzendingen en interviews klik hier. 

Claire van Vrijberghe de Coningh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Claire van Vrijberghe de Coningh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Claire van Vrijberghe de Coningh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Claire van Vrijberghe de Coningh en de eventuele overige kosten om een optreden van Claire van Vrijberghe de Coningh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Claire van Vrijberghe de Coningh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Claire van Vrijberghe de Coningh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Claire van Vrijberghe de Coningh checken, een gratis optie plaatsen op Claire van Vrijberghe de Coningh en de boeking(en) van Claire van Vrijberghe de Coningh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Claire van Vrijberghe de Coningh, BOEKINGSBUREAU Claire van Vrijberghe de Coningh, BOEKINGSBURO Claire van Vrijberghe de Coningh, ENTERTAINMENTBUREAU Claire van Vrijberghe de Coningh, ENTERTAINMENTBURO Claire van Vrijberghe de Coningh, ARTIESTENBUREAU Claire van Vrijberghe de Coningh, BOEKINGSKANTOOR Claire van Vrijberghe de Coningh, IMPRESARIAAT Claire van Vrijberghe de Coningh, MUZIEKBURO Claire van Vrijberghe de Coningh, MUZIEKBUREAU Claire van Vrijberghe de Coningh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Claire van Vrijberghe de Coningh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Claire van Vrijberghe de Coningh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Claire van Vrijberghe de Coningh.

 

Offerte Claire van Vrijberghe de Coningh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag