Rolf Sanchez boeken

Eigenschappen Rolf Sanchez boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Monitorset, excl. geluid

Rolf Sanchez boeken?

Rolf Sanchez boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rolf Sanchez.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rolf Sanchez.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rolf Sanchez ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rolf Sanchez plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rolf Sanchez

Extra informatie Rolf Sanchez

Rolf Sanchez in “Beste Zangers” 2019

In 2019 doet Rolf Sanchez mee aan het tv-programma “Beste Zangers”.

Alarmschijf

Emma Heesters en Rolf Sanchez scoren de Alarmschijf op Qmusic met hun duet ‘Pa Olvidarte’! Elke vrijdag maakt Domien tijdens de Top 40 de nieuwe Alarmschijf bekend. Het is dé track die alles in zich heeft om uit te groeien tot een grote hit!

Pa Olvidarte’ kwam tot stand in de laatste aflevering van het goed bekeken programma Beste Zangers, waarin Rolf en Emma het duet zongen. Met succes! Het duo ontving lovende reacties over hun Spaans/Nederlandse bewerking en dat bleef niet onopgemerkt bij Qmusic. De komende week is de plaat extra vaak te horen op de radiozender.

Ook op Radio 538 is ‘Pa Olvidarte’ reeds te horen, want vandaag kwam het zomerse duet binnen op #41 in de 538 Top 50. Emma Heesters en Rolf Sanchez lijken hiermee in de voetsporen te treden van Davina Michelle, Tino Martin, Glennis Grace en André Hazes, die eerder grote hits scoorden met liedjes uit Beste Zangers.

De Instagramvolgers van zanger Rolf willen unaniem dat het nummer ‘Pa Olvidarte’ wordt uitgebracht. De fans van Rolf en Emma zijn er van overtuigd dat het nummer de nazomerhit van 2020 wordt.

Biografie Rolf Sanchez

Met zijn HIT single “Por si no te vuelvo a ver” bestormd hij op dit moment de Latin charts in de USA en Latijns Amerika en staat zelfs op 7 in de charts. Ook in Nederland gaat de single goed en neemt op dit moment de 15e plaats in de FunX Charts.

Op dit moment is Rolf; “The only new artist in the USA top 20 Billboard for the last 8 consecutive weeks”.

De jonge artiest werkt onvermoeibaar hard om zijn nieuwe muziek met de wereld te delen, net als zijn idolen die dit eerder succesvol gedaan hebben. Veel mensen trekken al snel de vergelijking met het Latin icoon Marc Anthony, iemand die al alles bereikt heeft wat menselijk mogelijk is. Marc heeft natuurlijk een geheel eigen stijl en dat is ook exact wat Rolfs doel is.

Rolf is gek op de Latin sounds  en heeft veel plezier in het schrijven van zijn teksten en het maken van mooie melodie lijnen. “Met elk lied wat ik zing, wil ik een deel van mijzelf geven aan het publiek”. Dat stukje Rolf komt soms tot uiting in een mix van traditioneel Latin met een vleugje pop in de mix maar natuurlijk ook in prachtige gevoelige ballads.

Er is geen betere manier om te ervaren wie en hoe hij is dan als hij live op het podium staat, het publiek een ervaring meegeeft en hen meeneemt op een reis vol met verschillende emoties. Hiermee creëert hij altijd wel een bijzonder moment. Zoals Rolf zelf zegt; “dat is het mooiste wat er is”.

Inmiddels heeft Rolf al vele mooie dingen mogen meemaken; zijn eerste eigen concert in 2013 is slechts een van de mooie ervaringen van de afgelopen jaren. Als finalist in de welbekende talentenjacht “X-Factor” kreeg hij zijn eerste platencontract, iets wat normaal gesproken alleen voor de winnaar van toepassing is.

Tijdens al deze hectiek werd duidelijk dat er mensen over de gehele wereld de video’s van Rolfs optredens in de show hadden gezien, waaronder de ervaren rot uit de Latin scene, Marcos Hernandez. Na diverse gesprekken en het samen werken aan muziek kwam Rolf steeds meer in contact met zijn culturele achtergrond. Rolf ademt Latin Sound en is nu klaar om zijn eigen muziek met de wereld te delen.

Er komen veel spannende gebeurtenissen aan. Als genomineerde voor “Revelatie of The Year 2015” by Premios Juventud en de enorme sprongen die de single maakt in de rotatie lijsten en de charts ligt de toekomst voor deze jonge artiest helemaal open.

Rolf Sanchez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rolf Sanchez, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rolf Sanchez en de eventuele overige kosten om een optreden van Rolf Sanchez mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rolf Sanchez. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rolf Sanchez aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag