René Karst persfoto

Eigenschappen Rene Karst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Inclusief M- of A-set

Rene Karst boeken?

Rene Karst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene Karst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene Karst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene Karst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Karst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rene Karst

Extra informatie Rene Karst

Nanananananana.. Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feesthit van 2019! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds Liever Te Dik In De Kist, het duet met Stef Ekkel, in de lift en met nieuwe singles als Spijkerbroek en zijn rol in tv programma’s als De Alleskunner VIPS lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen.

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Uiteraard mogen hits als Atje Voor De Sfeer, Liever Te Dik In De Kist, Supergave Tijd en Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd. Foto: William Rutten.

Rene Karst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene Karst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rene Karst en de eventuele overige kosten om een optreden van Rene Karst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene Karst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rene Karst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rene Karst checken, een gratis optie plaatsen op Rene Karst en de boeking(en) van Rene Karst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Rene Karst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag