Over de grens boeken

Eigenschappen Over de Grens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Over de Grens boeken?

Over de Grens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Over de Grens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Over de Grens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Over de Grens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Over de Grens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Over de Grens

Extra informatie Over de Grens

Leo Smetsers en Piet Kusters hebben niet alleen hun koppen, maar ook hun talenten bij elkaar gestoken en vanuit deze samenwerking is een prachtig stukje Magisch Cabaret tevoorschijn getoverd met de treffende titel Over de Grens…
Rasechte Brabander Leo Smetsers geniet al lange tijd, nationaal én internationaal, grote faam als magisch entertainer en de authentieke Vlaming Piet Kusters krijgt in eigen land, mede door zijn vele verschijningen op de televisie, een steeds grotere bekendheid als mentalist.
Beide mannen hebben elkaar nu gevonden en het resultaat is een show met een mentaal-magisch karakter.
Over de Grens symboliseert twee aspecten: enerzijds de Belgisch-Nederlandse samenwerking. En anderzijds: het niveau van de mentale goochelkunst die gepresenteerd wordt en die als over-the-top gekwalificeerd kan worden.
Leo en Piet bewijzen in Over de Grens dat mentalisme buitengewoon amusant kan zijn. Zo buiten zij elk hun typische Vlaamse en Brabantse eigenheden zeer komisch uit en dit alles rondom verbazingwekkende, mentale goochelkunst. Maar bovenal zeer komisch, want de lachers zijn gedurende deze drie kwartier durende show niet van de lucht.
Entertainment voert dan ook de boventoon!

Over de Grens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Over de Grens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Over de Grens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Over de Grens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Over de Grens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Over de Grens checken, een gratis optie plaatsen op Over de Grens en de boeking(en) van Over de Grens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Over de Grens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag