Orange Skyline

Eigenschappen Orange Skyline boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Orange Skyline boeken?

Orange Skyline boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Orange Skyline.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Orange Skyline.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Orange Skyline ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Orange Skyline plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Orange Skyline

Biografie Orange Skyline

Orange Skyline, de jonge indie band uit Groningen, haalt inspiratie uit 60’s rock n’ roll en moderne garagerock. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid, dat direct overtuigt. En dit werkt, want Orange Skyline werd o.a. verkozen tot 3FM Serious Talent en won de Groningse Popprijs. Begin 2015 weet de band de aandacht van de Nederlandse muziekindustrie te trekken in hun thuisstad op Noorderslag, waarna zij getipt werd als een een van de meest veelbelovende acts van 2015. Het resulteerde  in een festivalzomer waarin Orange Skyline zich op ruim 40 festivals, o.a. Concert at Sea en Parkpop, presenteert. Orange Skyline bracht in september 2015 het mini-album “An Introduction” uit, waarvan single “Rapture” meteen op de 3FM-playlist belandde. De band verzorgde reeds de support van The Kaiser en Racoon en sluit jaar 2015 mooi af als support acht van Kensington in de Ziggo Dome, Amsterdam.

Orange Skyline boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Orange Skyline.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Orange Skyline, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Orange Skyline en de eventuele overige kosten om een optreden van Orange Skyline mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Orange Skyline.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Orange Skyline. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Orange Skyline checken, een gratis optie plaatsen op Orange Skyline en de boeking(en) van Orange Skyline voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Orange Skyline aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag