Van Katoen

Eigenschappen Van Katoen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.

Van Katoen boeken?

Van Katoen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Van Katoen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Van Katoen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Van Katoen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Van Katoen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Van Katoen

Van Katoen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Van Katoen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Van Katoen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Van Katoen en de eventuele overige kosten om een optreden van Van Katoen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Van Katoen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Van Katoen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Van Katoen checken, een gratis optie plaatsen op Van Katoen en de boeking(en) van Van Katoen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Van Katoen, BOEKINGSBUREAU Van Katoen, BOEKINGSBURO Van Katoen, ENTERTAINMENTBUREAU Van Katoen, ENTERTAINMENTBURO Van Katoen, ARTIESTENBUREAU Van Katoen, BOEKINGSKANTOOR Van Katoen, IMPRESARIAAT Van Katoen, MUZIEKBURO Van Katoen, MUZIEKBUREAU Van Katoen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Van Katoen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Van Katoen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Van Katoen.

 

Offerte Van Katoen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag