Bertus Staigerpaip

Eigenschappen Bertus Staigerpaip boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Bertus Staigerpaip boeken?

Bertus Staigerpaip boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bertus Staigerpaip.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bertus Staigerpaip.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bertus Staigerpaip ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bertus Staigerpaip plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bertus Staigerpaip

Extra informatie Bertus Staigerpaip

Biografie Bertus Staigerpaip
Sinds jaar en dag maakt een groep woeste bouwvakkers de Nederlandse podia onveilig. Dit zooitje ongeregeld staat bekend onder de noemer “Bertus Staigerpaip”.

Onder aanvoering van voorman Bertus brengt dit illustere 4-tal een stevig programma met uitsluitend eigen(zinnige) hits, zoals daar zijn: “Had ik maar een vak geleerd”, “Ik zat effe niet op te lette”, “De jongens van de bouw”, “Hou je kop”, “M’n Rits”, “Zuipen in Spanje”, enzovoort, enzovoort.

Voorwaar: stevige kost, maar……… gezelligheid staat voorop !

Het meezinggehalte ligt bij de optredens van Staigerpaip en z’n maten op een bijzonder hoog peil.

Mèt of zonder bier, dat maakt niet uit, want voor Bertus Staigerpaip ga je gewoon plat!

Als een der laatste der Mohikanen, dat wil zeggen: een der laatste nog “gewoon” benaderbare bands schuimt Staigerpaip het land af, op zoek naar collega-bouwvakkers die de bloemetjes eens ongecompliceerd buiten willen zetten.

Hoeveel keer ze hebben geantwoord op de vraag waar die naam – Bertus Staigerpaip – toch vandaan komt, kunnen ze al jaren niet meer bijhouden. Toch nog even uitleg: “Die naam komt, logisch, uit de bouw. Je kent het wel een steigerpijp. Ik heb altijd in de bouw gewerkt en daar is mijn bijnaam Staigerpaip dan ook ontstaan. Bertus is een typisch Brabantse dialectnaam, die er later vanzelf is aangeplakt”.

De teksten zijn grotendeels gericht op de bouw. Ruud, alias Bertus: “Zonder het te merken leg je meestal een stuk van jezelf in de muziek die je maakt. Ik heb lang in de bouw gezeten en dat merkte je dan ook. Zo’n 5 jaar geleden ben ik een opnamestudio gaan bouwen en ben ik gestopt met werken in de bouw”.

Z’n singles waren stuk voor stuk een groot sukses en de lijn wordt doorgezet met het nieuwste Staigerpaip-produkt: “Après Ski, Jodeli”. Een stevig stukje “bouwvakkers-specie-rock”, met een vleugje originele Oostenrijkse “jodel”,

Verhalend over de geneugten van de sneeuw en vooral hetgeen er ná de sneeuwpret plaatsvindt nodigt deze single van meet af aan tot hard meezingen.

En dat is precies de bedoeling van het Staigerpaip repertoire: ongebreideld plezier maken !

Voorlopig is het weer feest rondom Staigerpaip; Bertus “GAOT” ervoor !!!

Bertus Staigerpaip boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bertus Staigerpaip boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bertus Staigerpaip.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bertus Staigerpaip, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bertus Staigerpaip en de eventuele overige kosten om een optreden van Bertus Staigerpaip mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bertus Staigerpaip.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bertus Staigerpaip. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bertus Staigerpaip checken, een gratis optie plaatsen op Bertus Staigerpaip en de boeking(en) van Bertus Staigerpaip voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bertus Staigerpaip, BOEKINGSBUREAU Bertus Staigerpaip, BOEKINGSBURO Bertus Staigerpaip, ENTERTAINMENTBUREAU Bertus Staigerpaip, ENTERTAINMENTBURO Bertus Staigerpaip, ARTIESTENBUREAU Bertus Staigerpaip, BOEKINGSKANTOOR Bertus Staigerpaip, IMPRESARIAAT Bertus Staigerpaip, MUZIEKBURO Bertus Staigerpaip, MUZIEKBUREAU Bertus Staigerpaip, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bertus Staigerpaip, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bertus Staigerpaip, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bertus Staigerpaip.

 

Offerte Bertus Staigerpaip aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag