Beef

Eigenschappen Beef boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Beef boeken?

Beef boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beef.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beef.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beef plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Beef

Biografie Beef
Het bed is reggae, maar de lakens, kussens en klamboe zijn funk, ska, rock en dancehall. Zo omschrijft de Nederlandse band Beef zichzelf. Beef is een Eindhovense zesmans reggae-formatie, ontstaan naar aanleiding van het radio hoorspel The Chop Shop, waarvan de leden uit gerenommeerde bands als Gotcha!, City Pig Unit en Let’s Quit afkomstig zijn. Vanaf de eerste optredens maakt Beef! een vliegende start. In 2002 breekt Beef bij het grote publiek door met hun optredens op grote festivals en hun hitsingles “Late Night Sessions” en “Memory fast forward”.

Begin 2002 vertrok de zeskoppige band naar Londen om in de New Rising Studios de opvolger van“Flexodus”op te nemen. De verwachtingen waren hooggespannen. Terecht, want de opnames hebben plaatsgevonden onder de deskundige leiding van producer Bitty McLean ( UB40 / Sly Robby). Michel Schoots (o.a.Urban Dance Squad en Kane) en Alan Branch (o.a.Adrian Sherwood) namen de mix van‘Beef’voor hun rekening. Ook van de partij is de speciaal uit Jamaica overgekomen blazerssectie “Matic Horns”, eerder al te horen op albums van UB40, Aswad, Gregory Isaacs, Dennis Brown, Finley Quaye en vele anderen.‘Beef’ is zeker geen standaard reggaeplaat, maar staat vol kop-en-staartliedjes die een zeer breed publiek zal aanspreken. De eerste single, ‘Late Night Sessions’, krijgt veel airplay op radio en tv. Later zullen de singles ‘Memory Fast Forward’ en de Full Force cover’Alice’ volgen.

Na de release van’Flexodus’ houdt BEEF! een ware muzikale kruistocht langs alle Nederlandse clubs en festivals (in 2001 ruim 80 optredens) waar het publiek getuige was van hun chemie en aanstekelijk enthousiasme. Niet voor niets zijn ze de publiekslieveling op festivals als Mundial, Lowlands, Metropolis, Noorderslag en Pinkpop. Met maximale bezieling weet BEEF! ska, dancehall, funk, rock en underground reggae tot een onweerstaanbare groove te mengen. Een groove die iedereen meekrijgt. BEEF! wordt al snel een begrip in het Nederlandse clubcircuit.

Ook is BEEF! regelmatig te zien op televisie. Zo is een spraakmakende sessie voor Paradiso Life en zijn ze te gast bij Barend en Van Dorp en bij Hanneke Groenteman in De Plantage. De zegetour eindigt met optredens in het kader van de @lter 8 Live-tour, samen met Zita Swoon  Rosemary’s Sons. Op de openingsavond van die tour zorgen ze zelfs voor een heuse stunt door dezelfde avond tevens het voorprogramma van UB40 te verzorgen in een uitverkocht Ahoy! Tussen de bedrijven door vliegt BEEF! ook nog eens naar Burkina Faso (West Afrika) voor een aantal concerten.
Beef boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beef boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Beef.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beef, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Beef en de eventuele overige kosten om een optreden van Beef mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beef.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Beef. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Beef checken, een gratis optie plaatsen op Beef en de boeking(en) van Beef voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Beef, BOEKINGSBUREAU Beef, BOEKINGSBURO Beef, ENTERTAINMENTBUREAU Beef, ENTERTAINMENTBURO Beef, ARTIESTENBUREAU Beef, BOEKINGSKANTOOR Beef, IMPRESARIAAT Beef, MUZIEKBURO Beef, MUZIEKBUREAU Beef, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Beef, ARTIESTENBOEKINGSBURO Beef, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Beef.

 

Offerte Beef aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag