Opera Laria

Eigenschappen Opera Laria boeken

Prijs
v.a. 2.150
Tijdsduur
25 min.
Geluid
Exclusief

Opera Laria boeken?

Opera Laria boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Opera Laria.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Opera Laria.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Opera Laria ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Opera Laria plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Opera Laria

Biografie Opera Laria
Voor een ontspannend muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’. Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot OperaLaria! ‘De OperaLaria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Het verhaal:

Diep in het hart van de bekende ‘Gooise Matras’, in de volksmond Blèricum genoemd, weten drie bekakte en in de ‘slappe was’ badende society girls zich met hun teveel aan vrije tijd geen raad. Terwijl ze regelmatig ‘gespot’ worden in zogenaamde upper-ten kringen, zoals ‘de Hilversumse’, de kookclinics en de tot vervelens aan toe georganiseerde haute coutureshows, zijn Doortje Vleugellam, Conny Bloothoven en Mylène de la Haaibaai onlangs toegetreden tot het Larens oratoriumkoortje ‘Nijd en Vlijt’. Dit om hun belabberde culturele niveau ietwat op te krikken! Op zoek naar potentiële gegadigden voor ‘Het Circuit’, moet u niet verbaasd opkijken als dit illustere drietal ook uw feestje komt ‘opleuken’!

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter.

Duur van de act: 1 x 25 minuten

Klassieke act met een glimlach

Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken

De act wordt speciaal op maat gemaakt

Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits

Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg

 
Opera Laria boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Opera Laria boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Opera Laria.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Opera Laria, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Opera Laria en de eventuele overige kosten om een optreden van Opera Laria mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Opera Laria.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Opera Laria. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Opera Laria checken, een gratis optie plaatsen op Opera Laria en de boeking(en) van Opera Laria voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Opera Laria, BOEKINGSBUREAU Opera Laria, BOEKINGSBURO Opera Laria, ENTERTAINMENTBUREAU Opera Laria, ENTERTAINMENTBURO Opera Laria, ARTIESTENBUREAU Opera Laria, BOEKINGSKANTOOR Opera Laria, IMPRESARIAAT Opera Laria, MUZIEKBURO Opera Laria, MUZIEKBUREAU Opera Laria, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Opera Laria, ARTIESTENBOEKINGSBURO Opera Laria, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Opera Laria.

 

Offerte Opera Laria aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag