Maud

Eigenschappen Maud boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Maud boeken?

Maud boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maud.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maud.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maud ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maud plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Maud

Extra informatie Maud

Maud werd bekend door Idols, ze was de publiekslieveling bij de kijkcijferhit ‘Sterren Dansen Op Het IJs’ en ze bleek ook nog eens over een pokerface te beschikken bij ‘Veronica Poker: Dutch Open’. Maud is momenteel haar tweede album aan het opnemen en zal naar verwachting uitkomen medio 2009.

Maud treedt op met een mix van haar eigen hits en bekende Engelstalige covers. Een indrukwekkend tape-optreden met live begeleiding van een pianist.

Maud is te boeken in onderstaande settings:

•30 minuten Tape optreden

•Optreden inclusief pianist

•Nederlandstalige hits en Engelstalige covers

•Live optreden met begeleidingsband op aanvraag.

Maud boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maud.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maud, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maud en de eventuele overige kosten om een optreden van Maud mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maud.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maud. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maud checken, een gratis optie plaatsen op Maud en de boeking(en) van Maud voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Maud aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag