Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Matthias Meijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Matthias Meijer boeken?

Matthias Meijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Matthias Meijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Matthias Meijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Matthias Meijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Matthias Meijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Matthias Meijer

Klantgerichtheid in Nederland; nog veel te doen!

Het verbeteren van klantgerichtheid en het optimaliseren van de relatie met uw klanten is niet nieuw. Al jaren streven organisaties naar het zo goed mogelijk om gaan met klanten.

Echter, dit is niet altijd even makkelijk. In de tijd waarin de technologische ontwikkelingen zo snel gaan, maken uw klanten een even formidabele ontwikkeling door. De aanbodmarkt is veranderd in een vraagmarkt waarin de klant aan de touwtjes trekt.

Veel organisaties beseffen dit en zijn bezig met een inhaalslag: het verbeteren van de kwaliteit en klantgerichtheid van de organisatie. Maar klantgerichtheid is meer dan een vriendelijk woord. Het gaat om mentaliteit, gedrag en vaardigheden van medewerkers en de afstemming van de verschillende processen op de wensen en eisen van uw klanten.

Matthias Meijer vertelt u prachtige anekdotes over klantgericht ondernemen en over hoe klanten worden behandeld. Hij geeft u tips over hoe u de ervaringen van uw klanten en van u zelf kunt gebruiken om te bepalen hoe klantgericht u eigenlijk wilt zijn en hoe we dit nu uiteindelijk moeten aanpakken.

Matthias Meijer is directeur en oprichter van The Customer Care Company en is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van verkoop/marketing en klantgerichtheid.

Matthias Meijer is co-auteur van het managementboek ‘Met Kop en Schouders, blauwdruk van een klantgerichte organisatie’ en is een veelgevraagd spreker op het gebied van klantgerichtheid en klantgericht ondernemen.

Matthias Meijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Matthias Meijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Matthias Meijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Matthias Meijer en de eventuele overige kosten om een optreden van Matthias Meijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Matthias Meijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Matthias Meijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Matthias Meijer checken, een gratis optie plaatsen op Matthias Meijer en de boeking(en) van Matthias Meijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Matthias Meijer, BOEKINGSBUREAU Matthias Meijer, BOEKINGSBURO Matthias Meijer, ENTERTAINMENTBUREAU Matthias Meijer, ENTERTAINMENTBURO Matthias Meijer, ARTIESTENBUREAU Matthias Meijer, BOEKINGSKANTOOR Matthias Meijer, IMPRESARIAAT Matthias Meijer, MUZIEKBURO Matthias Meijer, MUZIEKBUREAU Matthias Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Matthias Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Matthias Meijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Matthias Meijer.

 

Offerte Matthias Meijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag