Eigenschappen Maarten van der Weijden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Maarten van der Weijden boeken?

Maarten van der Weijden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maarten van der Weijden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maarten van der Weijden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maarten van der Weijden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maarten van der Weijden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maarten van der Weijden

Olympisch Kampioen 10km open water zwemmen
Maarten van der Weijden is een voormalig Nederlands open water- en marathonzwemmer en won in 2008 een gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing (10 km open water zwemmen). In 2001 kreeg Maarten de diagnose leukemie en zijn overlevingskansen waren gering. Na een behandeling in het ziekenhuis van een half jaar, waarbij Maarten vier chemotherapieën, operaties en een stamceltransplantatie onderging, had Maarten het geluk om te herstellen en begon hij aan zijn revalidatie.In zijn jeugd was Maarten een veelbelovend zwemtalent en studeerde hij wiskunde. Als tiener deed hij mee aan Europese Jeugdkampioenschappen en in 2000 participeerde hij in het wereldkampioenschap open water zwemmen.  Na zijn behandeling voor leukemie in 2001 begon hij, als onderdeel van zijn revalidatie, weer te zwemmen. Maarten maakte zijn comeback in de nationale en internationale zwemwereld in 2003. In 2004 zwom Maarten in een recordtijd het IJsselmeer over. Hiermee zamelde hij 50.000 euro in voor KWF Kankerbestrijding.Op de Europese kampioenschappen van 2006 behaalde Maarten voor het eerst een medaille bij een titeltoernooi: hij won zilver op de 10km. Dat jaar verhuisde hij naar Eindhoven om onder begeleiding van Marcel Wouda te trainen. Maarten intensifieerde zijn trainingsregime en begon gebruik te maken van innovatieve technieken als lichttherapie en hoogtetraining om zijn kansen op succes te vergroten. Tijdens zijn comeback in 2003 had Maarten zich als doel gesteld om op een dag wereldkampioen te worden. In 2008 vervulde hij deze droom en won de 25km op de wereldkampioenschappen in Sevilla. Hier won hij eveneens een bronzen medaille op de 5km en werd hij vierde op de 10km, wat hem een startbewijs opleverde voor de Olympische Spelen van Beijing.Op 21 augustus 2008 won Maarten het goud op de 10km open water zwemmen in Beijing. In een spannende finish tikte hij net voor David Davies (2e, Groot-Brittannië) en Thomas Lurz (3e, Duitsland) aan. Na het winnen van het goud, realiseerde Maarten zich dat hij het hoogst haalbare doel had behaald in het open water zwemmen en besloot te stoppen. In de afscheidsspeech die hij gaf, nadat hij tot Sportman van het Jaar 2008 was gekozen, zei hij: ‘Nu ik heb kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is na kanker, is de cirkel rond’.Maarten begon na zijn Olympisch succes met het geven van (bedrijfs-)presentaties. In augustus 2009 verscheen zijn autobiografie ‘Beter’, een boek waarin hij eerlijk over de tegenslagen in zijn leven en de weg naar zijn gouden succes vertelt. Van maart 2010 tot 2015 was Maarten werkzaam als financieel manager bij Unilever, waarvoor hij van september 2013 t/m maart 2014 in Indonesië gewerkt heeft. Maarten zet zich in als vrijwilliger van KWF Kankerbestrijding.

Maarten van der Weijden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maarten van der Weijden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maarten van der Weijden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maarten van der Weijden en de eventuele overige kosten om een optreden van Maarten van der Weijden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maarten van der Weijden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maarten van der Weijden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maarten van der Weijden checken, een gratis optie plaatsen op Maarten van der Weijden en de boeking(en) van Maarten van der Weijden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maarten van der Weijden, BOEKINGSBUREAU Maarten van der Weijden, BOEKINGSBURO Maarten van der Weijden, ENTERTAINMENTBUREAU Maarten van der Weijden, ENTERTAINMENTBURO Maarten van der Weijden, ARTIESTENBUREAU Maarten van der Weijden, BOEKINGSKANTOOR Maarten van der Weijden, IMPRESARIAAT Maarten van der Weijden, MUZIEKBURO Maarten van der Weijden, MUZIEKBUREAU Maarten van der Weijden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maarten van der Weijden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maarten van der Weijden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maarten van der Weijden.

Offerte Maarten van der Weijden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag