Eigenschappen drs. Saskia van Laar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Saskia van Laar boeken?

drs. Saskia van Laar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Saskia van Laar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Saskia van Laar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Saskia van Laar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Saskia van Laar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Saskia van Laar

Een bevlogen, deskundig, vlot en visionair spreekster over onderwijskwaliteit en de ontwikkeling van docenten

Wat kunnen hogeschooldocenten doen om studenten te stimuleren voor een tien in plaats van een zesje te gaan? Wat vraagt dit aan kennis, vaardigheden en houding van de docent? Hoe zorgen we ervoor dat we de onderwijskwaliteit in het Hoger Beroepsonderwijs verhogen? Dat een diploma haar waarde behoudt? Onze studenten een leven lang willen blijven leren? HBO-docenten hierin het goede voorbeeld geven? Wat kan de functionerings- en beoordelingscyclus op dit gebied bijdragen? Wat kunnen docententeams voor elkaar betekenen?

Allemaal vragen waar drs. Saskia van Laar vanuit haar jarenlange praktijkervaring succesvolle voorbeelden kan aanreiken. Als oprichtster van het Expertisecentrum docent HBO aan de Faculteit Educatie van de Hogeschool Utrecht, zet zij zich dagelijks volledig in voor en met docenten. Zelf werkte ze jarenlang als hogeschooldocent aan de Hogeschool Leiden en daarna aan de Hogeschool Utrecht. Tussendoor deed ze als trainer/adviseur ervaring op in de commerciële sector en bij semioverheidsinstellingen.

Haar hart ligt bij onderwijskwaliteit en bij de ontwikkeling van docenten want ‘uiteindelijk begint en eindigt goed onderwijs bij degene die voor de klas staat, zoals steeds weer uit onderzoek blijkt’. ‘Wanneer docenten zichzelf optimaal ontwikkelen, we hen hierbij maximaal ondersteunen, we elkaar aanspreken, stimuleren en onszelf onderling verbinden, betaalt dit zich direct uit in onderwijskwaliteit’, is één van haar veronderstellingen. ‘Je kunt dit op verschillende manieren en vanuit verschillende invalshoeken doen, waarbij de optelsom zorgt voor een lerende organisatie. Practice what you preach is hierbij steeds het leidende principe’, aldus Van Laar.

Als afgestudeerd Bestuurskundige met afstudeerrichting Ontwikkelingssamenwerking beschouwt zij zichzelf nog steeds als ontwikkelingswerker, alleen nu op micro-niveau.

Een bevlogen, deskundig, vlot en visionair spreekster die met verschillende metaforen, praktijkvoorbeelden, gerichte vragen, prikkelende stellingen en zelfs miniopdrachten, de zaal actief aan de slag krijgt en ter plekke voor een krachtige leeromgeving zorgt waarbij het publiek geïnspireerd en uitgedaagd de deur uit gaat.

drs. Saskia van Laar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Saskia van Laar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Saskia van Laar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Saskia van Laar en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Saskia van Laar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Saskia van Laar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Saskia van Laar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Saskia van Laar checken, een gratis optie plaatsen op drs. Saskia van Laar en de boeking(en) van drs. Saskia van Laar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Saskia van Laar, BOEKINGSBUREAU drs. Saskia van Laar, BOEKINGSBURO drs. Saskia van Laar, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Saskia van Laar, ENTERTAINMENTBURO drs. Saskia van Laar, ARTIESTENBUREAU drs. Saskia van Laar, BOEKINGSKANTOOR drs. Saskia van Laar, IMPRESARIAAT drs. Saskia van Laar, MUZIEKBURO drs. Saskia van Laar, MUZIEKBUREAU drs. Saskia van Laar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Saskia van Laar, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Saskia van Laar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Saskia van Laar.

Offerte drs. Saskia van Laar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag