Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Joke van Saane boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Joke van Saane boeken?

dr. Joke van Saane boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Joke van Saane.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Joke van Saane.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Joke van Saane ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Joke van Saane plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Joke van Saane

Geloofwaardig leiderschap

Joke van Saane is als godsdienstpsycholoog verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij verbindt inzichten uit de sociale wetenschappen met de wereld van religie en spiritualiteit. In verschillende media wordt zij regelmatig om commentaar gevraagd bij opvallende religieuze fenomenen in de samenleving.

In 2012 publiceerde zij het boek Geloofwaardig Leiderschap (Meinema) over de relatie tussen psychologie, leiderschap en levensbeschouwelijke inzichten. Niet alleen is zij deskundig op het gebied van religie, ook weet zij aan te geven wat allerlei organisaties kunnen hebben aan inzichten uit de spirituele tradities.

“Traditionele vormen van leiderschap lijken uitgewerkt. Er is grote behoefte aan inspiratie om tot meer duurzame vormen van leiderschap te komen die heelheid en welzijn in het oog houden. Inzichten uit spirituele tradities en levensbeschouwingen zoals kennis van rituelen, metaforen en mythen kunnen dienen om geloofwaardig leiderschap te ontwikkelen dat toegespitst is op de unieke context van de eigen organisatie.” 

Joke van Saane spreekt over hoe geloofwaardig leiderschap vormgegeven wordt en maakt hierbij een aansluiting met aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

 

dr. Joke van Saane boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Joke van Saane.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Joke van Saane, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Joke van Saane en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Joke van Saane mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Joke van Saane.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Joke van Saane. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Joke van Saane checken, een gratis optie plaatsen op dr. Joke van Saane en de boeking(en) van dr. Joke van Saane voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Joke van Saane, BOEKINGSBUREAU dr. Joke van Saane, BOEKINGSBURO dr. Joke van Saane, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Joke van Saane, ENTERTAINMENTBURO dr. Joke van Saane, ARTIESTENBUREAU dr. Joke van Saane, BOEKINGSKANTOOR dr. Joke van Saane, IMPRESARIAAT dr. Joke van Saane, MUZIEKBURO dr. Joke van Saane, MUZIEKBUREAU dr. Joke van Saane, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Joke van Saane, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Joke van Saane, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Joke van Saane.

 

Offerte dr. Joke van Saane aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag