Mari van de Ven

Eigenschappen Mari van de Ven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Mari van de Ven boeken?

Mari van de Ven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mari van de Ven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mari van de Ven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mari van de Ven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mari van de Ven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mari van de Ven

Mari volgde de kappersopleiding in Den Bosch, maar merkte dat zijn interesse verder reikte dan het kappersvak alleen. Tijdens zijn werk begon hij zich meer en meer toe te leggen op visagie, o.a. bij de school van Dik Peeters, zonder overigens het kappersvak uit het oog te verliezen. “Alleen de perfecte combinatie van haar en make-up creëert de meest sprankelende uitstraling die ik graag op een gezicht zie.” Mari heeft meer dan tien jaar via Corine Rotschäfer als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers gewerkt.

Zo werkte hij mee aan diverse interviews en reportages voor print media in binnen- en buitenland: Bazaar, Cosmopolitan, Esquire, Glossy, Margriet, Marie-Claire, Maxim, Nouveau, Quote, Style Magazine, Telegraaf, Trouwen, Elle, Veronicablad, Viva. Voor het merk O’Neill verzorgde hij zes jaar lang de fotoshoots voor de presentatie van de nieuwe kledinglijnen.
Op televisiegebied trad hij o.a. op in: Catherine Keyl, Gordon’s Lifestyle, Health & Beauty, Kevin Masters, Koffietijd (1993-2000), Late Nightshow (Peter Jan Rens), Life and Cooking, Lijn 4, McCarlo, Nachtsuite, Nederland komt thuis, Ook Dat Nog, Paul de Leeuw, Staatsloterijshow, De Carlo & Irene Show, V&D TV, Mijn mooiste dag en zijn eigen items in Lijn 4.

Ook voor vele presentatoren en modellen is Mari een veelgevraagd haar en make-up stylist. Zo werkt hij o.a. voor: Daphne Deckers, Fabiënne, Frederique van de Wal, Ilse de Lange, Irene van de Laar, Jennifer de Jong, Prinses Stephanie van Monaco, Robine van de Meer, Sylvana, Sylvie Meys, Tatjana, Touriya Haoud, Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Tevens is Mari verantwoordelijk voor de visagie van Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Kane en Van Dik Hout tijdens de opnames van hun videoclips.
Ook geeft Mari vele workshops op het gebied van cosmetica in samenwerking met diverse firma’s, waar onder Jill Sander, Lancaster, La Prairie en Estee Lauder. Daarnaast is hij een veel gevraagde presentator van allerlei events op het gebied van haar en make-up.
En, nog steeds, heeft hij zijn eigen salon in Den Bosch waar hij met regelmaat aanwezig is om mensen vanuit heel Nederland te ontvangen.

Mari van de Ven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mari van de Ven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mari van de Ven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mari van de Ven en de eventuele overige kosten om een optreden van Mari van de Ven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mari van de Ven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mari van de Ven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mari van de Ven checken, een gratis optie plaatsen op Mari van de Ven en de boeking(en) van Mari van de Ven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mari van de Ven, BOEKINGSBUREAU Mari van de Ven, BOEKINGSBURO Mari van de Ven, ENTERTAINMENTBUREAU Mari van de Ven, ENTERTAINMENTBURO Mari van de Ven, ARTIESTENBUREAU Mari van de Ven, BOEKINGSKANTOOR Mari van de Ven, IMPRESARIAAT Mari van de Ven, MUZIEKBURO Mari van de Ven, MUZIEKBUREAU Mari van de Ven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mari van de Ven, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mari van de Ven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mari van de Ven.

 

Offerte Mari van de Ven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag