Bastiaan van Schaik

Eigenschappen Bastiaan van Schaik boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Bastiaan van Schaik boeken?

Bastiaan van Schaik boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bastiaan van Schaik.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bastiaan van Schaik.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bastiaan van Schaik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bastiaan van Schaik plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bastiaan van Schaik

De in Amsterdam geboren Bastiaan van Schaik, heeft na de middelbare school deBastiaan van Schaik opleiding “Small Business” gevolgd aan de Hogeschool van Haarlem. Daarna rolde hij in het styling vak door middel van het assisteren van stylist Maarten Spruyt.

Na enkele jaren voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers te hebben gewerkt werd hij in 2000 fashion director voor ‘AvantGarde’, op dat moment het meest gezag hebbende magazine op het gebied van mode. Hier is hij is 2009 mee gestopt. Sinds 2004 is hij ook verbonden als creative director voor Briljant, een unieke glossy voor de optiek branch. In 2005 was Bastiaan geregeld te zien bij RTL Boulevard als lifestyle deskundige.

‘AvantGarde Men’ werd gelanceerd in 2006 waar hij eveneens creative director voor was tot 2009. Sinds 2007 is Bas verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse ‘C’est Brillant’ modeshow tijdens de ‘Amsterdam Fashion Week’ waar jong ontwerptalent geïntroduceerd wordt aan de international pers en inkopers. Voor drie seizoenen werkt deze ‘Uberstylist’ ook mee als coach van ‘Hollands Next Topmodel’ en ‘Benelux Next Topmodel’ waar hij met ferme doch rechtvaardige hand modellen in spé naar de titel probeert te leiden. Als creative director voor de website ‘shopvip.com’ is hij medeverantwoordelijk voor het bepalen welke collecties er worden verkocht.

Bastiaan is bedenker en host van het jaarlijkse evenement Bastiaan’s Bazar. Een markt voor hedendaagse mode met een mix van Fashion, Glamour, Stijl, Beauty and Trends waar de grootste mode- en lifestyle labels hun nieuwste collecties presenteren en in hun ‘markt-kraampjes’ te koop aanbieden.

Bastiaan zit ook in verschillende jury’s zoals: Sasha Golden Heel Award en de prestigieuze Pers Award. Deze wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Dutch Fashion Awards. Regelmatig is onze mode expert ook te zien bij verschillende media zoals RTL Boulevard en Shownieuws.

Midden april komt Bastiaans spraakmakende kookboek uit, waar hij aan tafel schuift bij topmodellen zoals Kim Feenstra, Renate Verbaan, Patricia van der Vliet, Mariana Verkerk, Daphne Deckers, en Irene van de Laar.

Tijdens het koken, het dineren en de afwas vraagt Bastiaan de meiden het hemd van het lijf.

Bastiaan speelde en grote rol in het nieuwe NET 5 programma ‘Stylist van de Sterren’. Ook komt er weer een nieuw seizoen van ‘Benelux Next Topmodel’ aan.

Bastiaan van Schaik boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bastiaan van Schaik .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bastiaan van Schaik , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bastiaan van Schaik en de eventuele overige kosten om een optreden van Bastiaan van Schaik mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bastiaan van Schaik .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bastiaan van Schaik . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bastiaan van Schaik checken, een gratis optie plaatsen op Bastiaan van Schaik en de boeking(en) van Bastiaan van Schaik voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bastiaan van Schaik , BOEKINGSBUREAU Bastiaan van Schaik , BOEKINGSBURO Bastiaan van Schaik , ENTERTAINMENTBUREAU Bastiaan van Schaik , ENTERTAINMENTBURO Bastiaan van Schaik , ARTIESTENBUREAU Bastiaan van Schaik , BOEKINGSKANTOOR Bastiaan van Schaik , IMPRESARIAAT Bastiaan van Schaik , MUZIEKBURO Bastiaan van Schaik , MUZIEKBUREAU Bastiaan van Schaik , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bastiaan van Schaik , ARTIESTENBOEKINGSBURO Bastiaan van Schaik , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bastiaan van Schaik .

 

Offerte Bastiaan van Schaik aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag