Lisa Michels boeken

Eigenschappen Lisa Michels boeken

Prijs
Op aanvraag

Lisa Michels boeken?

Lisa Michels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Michels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lisa Michels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lisa Michels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lisa Michels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lisa Michels

Lisa Michels is een bekend presentatrice, model, danseres en zangeres. Daarnaast is ze te boeken als spreker voor tal van evenementen. Het grote publiek kent haar onder meer van Miss Nederland en televisieprogramma K3 zoekt K3. Steeds vaker wordt de populaire presentatrice ingehuurd voor lezingen, presentaties en andere bijeenkomsten.

Lisa Michels wordt geboren in 1989 en toont al vroeg interesse in dansen en zingen. Als 4-jarige gaat ze op ballet en ook speelt ze samen met haar broertje complete musicals. Op haar twaalfde neemt haar passie serieuze vormen aan en besluit ze de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam te volgen.

Meerdere jaren lang combineert ze haar school met wekelijkse lessen in dans, zang en acteren. Ze toont een groot doorzettingsvermogen en een absolute wil om te slagen. Iets waar zij inspirerend over kan spreken wanneer bedrijven haar inhuren voor een lezing. In 2007 behaalt ze haar HAVO-diploma en stapt ze over naar de Bachelor-opleiding van de dansacademie. In 2012 volgt een Bachelor voor All-round dansdocent en All-round performer.

Het vormt het startsein voor een succesvolle carrière in de dans- en muziekwereld. Ze danst als achtergronddanseres in meerdere shows van Bekende Nederlanders en treedt op als achtergrondzangeres bij onder andere BYentl. Ook maakt ze op verzoek van producer Wessel van Diepen onderdeel uit van girlband The Lips.

Ondertussen vindt de talentvolle performer de tijd om ook een succesvolle modellencarrière van de grond te krijgen. Zo werkt ze met grote namen zoals Bacardi, Afrojack, Chris Brown en Yolanthe Sneijder-Cabau. In 2015 neemt ze deel aan de prestigieuze Miss Nederland verkiezing en schopt ze het zelfs tot finaliste. Kort daarna behaalt ze ook de finale in televisieprogramma K3 zoekt K3, een ware kijkcijferhit met maar liefst 3,6 miljoen kijkers in Nederland en België.

Het is zeker niet haar laatste optreden op televisie, want vanaf 2016 presenteert ze regelmatig het online programma Show update bij SBS. Ook beheert ze een waanzinnig populair YouTube-kanaal, waar ze haar passie voor zingen en presenteren kan combineren. Lisa Michels spreekt een breed publiek aan en bedrijven boeken haar daarom als spreker of presentator voor uiteenlopende evenementen.

Lisa Michels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lisa Michels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lisa Michels en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lisa Michels.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lisa Michels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag