Sherry Dyanne

Eigenschappen Sherry Dyanne boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sherry Dyanne boeken?

Sherry Dyanne boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sherry Dyanne.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sherry Dyanne.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sherry Dyanne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sherry Dyanne plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sherry Dyanne

Extra informatie Sherry Dyanne

Biografie Sherry Dyanne
De Nederlandse zangeres Sherry Dyanne heeft haar tv-debuut gemaakt met een optreden in het actualiteitenprogramma ‘De Wereld Draait Door’ (DWDD). Presentator Matthijs van Nieuwkerk was onder de indruk van Sherry Dyanne: “De broeierige zwoele tijden van Billie Holiday en Dinah Washington lijken weergekeerd”… ” In Nederland is ze nog onbekend, maar in India is ze dagelijks te horen op de televisie in een autocommercial.”

Sherry Dyanne optreden bij DWDD

Nadat de redactie van DWDD Sherry Dyanne had zien optreden in Club Dauphine hebben zij haar direct uitgenodigd voor een live optreden in de show. De tot heden nog ongetekende artiest wist de studio te veranderen in een heuse vijftiger jaren jazz club.

Bekend in het buitenland

Naast haar bekendheid door de commercial voor het automodel Honda Jazz in India, is Sherry Dyanne een veelgevraagde artiest in Istanbul. Daar is zij al door een groter publiek ontvangen en wordt er regelmatig over haar geschreven in de media. Zij trad de afgelopen jaren voornamelijk solo op in Europa en de Verenigde Staten in onder andere Les Ottomans( Turkije), Camp Nou stadion(Barcelona), de Badcuyp(Amsterdam) en in de Bitterzoet (Amsterdam). Daarnaast heeft Sherry Dyanne het podium gedeeld met onder andere Michael Franti, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Leon Ware.

Debuutalbum ongetekend

De tot op heden ongetekend zangeres, werkt op dit moment aan haar debuutalbum en hoopt dit in 2010 uit te brengen.

 Stijl, en repertoire,

Tijdens een optreden van Sherry Dyanne vloeien in het repertoire heden en verleden harmonieus in elkaar over . Haar muzikale interpretatie geïnspireerd, door de muzikale sfeer van de beroemde “Cotton Club” van de jaren 30.
Sherry Dyanne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sherry Dyanne boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sherry Dyanne.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sherry Dyanne, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sherry Dyanne en de eventuele overige kosten om een optreden van Sherry Dyanne mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sherry Dyanne.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sherry Dyanne. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sherry Dyanne checken, een gratis optie plaatsen op Sherry Dyanne en de boeking(en) van Sherry Dyanne voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sherry Dyanne, BOEKINGSBUREAU Sherry Dyanne, BOEKINGSBURO Sherry Dyanne, ENTERTAINMENTBUREAU Sherry Dyanne, ENTERTAINMENTBURO Sherry Dyanne, ARTIESTENBUREAU Sherry Dyanne, BOEKINGSKANTOOR Sherry Dyanne, IMPRESARIAAT Sherry Dyanne, MUZIEKBURO Sherry Dyanne, MUZIEKBUREAU Sherry Dyanne, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sherry Dyanne, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sherry Dyanne, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sherry Dyanne.

 

Offerte Sherry Dyanne aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag