Maisgirls

Eigenschappen Maisgirls boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Maisgirls boeken?

Maisgirls boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maisgirls.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maisgirls.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maisgirls ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maisgirls plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Maisgirls

Extra informatie Maisgirls

Biografie Maisgirls
De Mais Girls laten sinds het begin van 1998 met een vette knipoog naar de Spice Girls hun stemmen over de landelijke akkers klinken. De Mais Girls hebben niets tegen de Spice Girls als zodanig. Op hun eerste single ?De boerenmeiden van het platteland? rekenen de Mais Girls af met de arrogantie van de grote stad. Ze zingen kun kwaliteiten op de muziek van eigen land; de boerenrock.

De Boerenmeiden genieten van het leven, lekker eten en drinken en het figuur is niet het belangrijkste. Ze blijven in elk geval gewoon. Ze spelen niet de boerenmeid, maar zijn het.

Bedenker van de groep is Willy Oosterhuis, programmamaker bij RTV Oost. Voor zijn programma ?Willy? trekt hij met camera door Overijssel en ritzelt en regelt van alles. Zo ontmoette Willy het 9 jarige jochie Martijn. Hij vierde een feestje, omdat hij een jaar niet in het ziekenhuis had gelegen. Samen hebben ze een prachtig feestje gevierd met tot slot een optreden van vier boerenmeiden. Vier boerenmeiden, die door Willy op zijn onnavolgbare wijze waren overvallen: Kun ie plat proaten, Kun ie zing?n, Wil ie dan in ?n boerenmeidengroep? Een boerenmeid reageert spontaan en vooral ook nuchter. Een grap is altijd lachen, dus waarom ook niet?

Niemand had kunnen vermoeden, dat de grap zo uit de hand zou lopen. Eén optreden in discotheek Dika van de Kruusweg en één optreden voor een vol FC Twente-stadion en er was geen weg meer terug. Platenmaatschappij Bunny en Artiestenbureau Dutch Artists Management namen de Mais Girls onder contract en de eerste single, geproduceerd door Jan Eppink, raakt de plattelanders recht in het hart. En niet alleen de plattelanders, want er is geen radio- of TV-station of de Mais Girls zijn er wel geweest.

De diverse hitlijsten strooien met hoge noteringen en de Mais Girls toeren door het hele land en leggen elke tent plat: Goaj met oons hen stappen, nao dan hej een bult plezier.

Anno 2012 zijn de Maisgirls weer terug van weg geweest.
Maisgirls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maisgirls boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maisgirls.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maisgirls, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maisgirls en de eventuele overige kosten om een optreden van Maisgirls mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maisgirls.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maisgirls. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maisgirls checken, een gratis optie plaatsen op Maisgirls en de boeking(en) van Maisgirls voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maisgirls, BOEKINGSBUREAU Maisgirls, BOEKINGSBURO Maisgirls, ENTERTAINMENTBUREAU Maisgirls, ENTERTAINMENTBURO Maisgirls, ARTIESTENBUREAU Maisgirls, BOEKINGSKANTOOR Maisgirls, IMPRESARIAAT Maisgirls, MUZIEKBURO Maisgirls, MUZIEKBUREAU Maisgirls, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maisgirls, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maisgirls, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maisgirls.

Offerte Maisgirls aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag