Lindo Duvall

Eigenschappen Lindo Duvall boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lindo Duvall boeken?

Lindo Duvall boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lindo Duvall.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lindo Duvall.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lindo Duvall ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lindo Duvall plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lindo Duvall

Op 8 maart 1973 kwam Lindo tussen de Bossche bollen in Den Bosch ter wereld. Tot z’n veertiende hield hij zich voornamelijk bezig met Lego. School vond hij helemaal niets: tot zijn zestiende heeft hij het volgehouden op het Gymnasium, alhoewel hij meer spijbelde dan hij lessen volgde. Een rustig kind kon je hem niet noemen; hij blonk uit in kattenkwaad. Dankzij wat schoolvrienden kwam hij in aanraking met muziek. Samen met hen draaide Lindo op schoolfeesten. Dit waren tevens zo’n beetje de enige momenten waarop hij de school van binnen zag. Om extra muziekkennis op te doen ging hij op z’n zeventiende in een platenzaak werken. Het was echter allemaal niet genoeg voor Lindo. Via Radio Benelux, Avulo, Falcon Radio en CRM (België) was hij op zoek naar het grotere werk en stuurde vanaf november 1997 gedurende vier weken elke dag een bandje naar Radio 538. Zijn laatste bandje beviel zo goed dat hij werd uitgenodigd voor een gesprek. En sinds 1 januari 1998 is Lindo in dienst bij Radio 538.

Lindo Duvall boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lindo Duvall, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lindo Duvall en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lindo Duvall.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lindo Duvall. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lindo Duvall checken, een gratis optie plaatsen op Lindo Duvall en de boeking(en) van Lindo Duvall voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lindo Duvall aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag