2023 LA FUENTE PRESSPIC SMALLER CUTOUT

Eigenschappen La Fuente boeken

Prijs
Op aanvraag

La Fuente boeken?

La Fuente boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van La Fuente.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van La Fuente.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van La Fuente ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van La Fuente plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie La Fuente

Geboren en getogen in Nederland, leerde La Fuente op jonge leeftijd elektronische muziek kennen. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te touren. Nu, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en strekt zijn lijst met optredens zich bijna uit over de hele planeet. Vorig jaar verlegde La Fuente zijn grenzen. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet een geweldig spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van zijn fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en maakte 60 vluchten in 65 dagen. Mensen in bijna elk wereldwijd gebied, zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika, behoorden tot de gelukkigen die zijn energieke optredens hebben meegemaakt.

La Fuente heeft een zeer uniek geluid: Housemuziek op zijn best – opbeurend, energiek en glimlachopwekkend. Zijn uitstekende kennis van de huidige golf van dancemuziek, zijn onbevreesde houding als het gaat om experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een ware artiest, brengt altijd een geweldige sfeer naar het podium en blaast het dak er elke keer af – dit verklaart misschien waarom promoters over de hele wereld zo dol op hem zijn en fans hem de feel good factor noemen.

La Fuente heeft keer op keer bewezen een bekwame producer te zijn voor experts en collega-DJ’s. Zijn platen worden omschreven als ‘gemaakt voor maximaal dansvloereffect’. Zijn hit ‘Bang Bang’, uitgebracht op Laidback Luke’s Mixmash-label, is een ware klassieker geworden. Een andere succesvolle release uit La Fuente’s keuken, genaamd Dounia (getekend bij Spinnin’ Records), kreeg vroegtijdige steun van elke speler in het spel en zijn nummer ‘Fancy Fair’ (DOORN Records) klom naar de top 10 positie in de Beatport Chart. Voeg daar ‘Buzzing’ (getekend bij MixMash), ‘Matador’ (Spinnin) en ‘Outlaw’ (Oxygen) aan toe, samen met internationale hits als ‘Selecta’ (Spinnin), ‘House Detective’ (DOORN Records), STICKUP (WALLRecordings) en “4000” (HEXAGON), en VIBE magazine noemt La Fuente als de artiesten die je nu zou moeten beluisteren. La Fuente’s lijst met prestaties blijft zich opstapelen. Nieuwe releases staan gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en meer. Deze geboren perfectionist werkt eraan zijn discografie snel uit te breiden tussen optredens op grote festivals, naast talloze arena- en exclusieve clubshows over de hele wereld.

Met La Fuente’s radioshow ‘Full Colour’, die maandelijks wordt uitgezonden, verkent de veelzijdige DJ zijn creativiteit door een kleur te kiezen als basis voor de sfeer van de show. Elke show brengt een andere kleur en stemming. Daarnaast heeft de Full Colour-podcast elke maand een vaste plek verdiend in de top 10 van Itunes. Maar zelfs terwijl de prestaties en lofbetuigingen zich opstapelen, kan La Fuente niet stoppen met uitkijken naar het volgende feest, de nieuwste tunes en de goede tijden die nog komen. Met nieuwe releases gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en optredens gepland op de meest gewilde podia, ziet de toekomst van La Fuente er stralender uit dan ooit tevoren!

Offerte La Fuente aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag