Klubbb3

Eigenschappen Klubbb3 boeken

Prijs
Op aanvraag

Klubbb3 boeken?

Klubbb3 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Klubbb3.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Klubbb3.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Klubbb3 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Klubbb3 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Klubbb3

Extra informatie Klubbb3

Klubbb3, ook geschreven als KLUBBB3 of KluBBB3, is een schlagertrio dat gevormd wordt door de Belg Christoff De Bolle, de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen.

Het idee voor dit initiatief is afkomstig van de muziekmanager Jaap Buijs die droomde van een nieuw succes voor Smit in Duitsland. De zangers zijn vooral bekend in hun eigen land; Silbereisen is daarnaast bekend als presentator van televisieshows. De band wil met feestelijke Duitstalige schlagers, confetti en ballonnen de zaal in beweging brengen met polonaise.

De band werd op 10 januari 2016 onderscheiden met de smago! Award, een belangrijke prijs in Duitsland in de schlagermuziek. Op 7 januari 2017 werden ze onderscheiden met de prijs Die Eins der Besten in de categorie Band des Jahres. De prijs werd uitgereikt tijdens de ARD-televisieshow Schlager-Champions – Das große Fest der Besten.

Onlangs mocht Jan Smit samen met zijn KLUBBB3 collega’s Florian Silbereisen en Christoff weer een nieuwe mijlpaal aan zijn glansrijke carrière toevoegen.

Het nieuwe album ‘Jetzt Geht’s Richtig Los’ werd na 2 maanden al met goud bekroond voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren! Daarnaast heeft ‘Vorsicht Unzensiert’ de platina status verworven, het debuutalbum van de heren is inmiddels al meer dan 200.000 keer verkocht!

Klubbb3 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Klubbb3.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Klubbb3, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Klubbb3 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Klubbb3.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Klubbb3 en de boeking(en) van Klubbb3 voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Klubbb3 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag