Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Kirsten Verdel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kirsten Verdel boeken?

Kirsten Verdel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kirsten Verdel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kirsten Verdel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kirsten Verdel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kirsten Verdel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kirsten Verdel

Politiek adviseur van Barack Obama en auteur van Project Homerus, over de val van DSB Bank

Kirsten Verdel is politica, media- en campagnestrateeg en bestuurskundige. Verdel werkte als eerste en enige buitenlander in het landelijk campagneteam van Barack Obama, de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008. Als stafmedewerker werkte zij op het landelijk hoofdkwartier aan strategieontwikkeling, rapid response, opposition research en de debatvoorbereiding van Obama.

Verdel was eerder actief als campagneleider van de PvdA in Rotterdam tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Ook werkte ze op het landelijk partijbureau van de PvdA in de campagnes voor de Tweede Kamer- en Provinciale Statenverkiezingen.

Nadat ze ook de zelf opgestarte campagne voor oud-minister Klaas de Vries voor het lidmaatschap van de Eerste Kamer succesvol tot een einde bracht vertrok ze na hulpprojecten in Sierra Leone (kinderen in diamantmijnen) en China (weeshuis voor zwaar gehandicapte te vondeling gelegde kinderen) en met de Sauv Scholarship naar Canada. Die prestigieuze beurs gebruikte ze onder andere om onderzoek te doen naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Verdel schreef tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen een column in het Financieele Dagblad, blogde voor Vrij Nederland en was commentator bij onder andere de KRO op Radio 1 en de Belgische VRT. Ook publiceerde ze artikelen in de Volkskrant, Trouw, Lokaal Bestuur, Intermediair en Erasmus Magazine en ze was te gast bij Nova, Netwerk en Goedemorgen Nederland.

Kirsten Verdel was in oktober 2009 onverwachts ooggetuige van het faillisement van de DSB Bank. Zij maakte de laatste cruciale weken als enige buitenstaander van binnenuit mee en zat regelmatig aan tafel met de hoofdrolspelers uit het drama. Bijna een jaar later publiceerde ze hierover het boek ‘Project Homerus, het miljardenspel met DSB’, wat mede gebaseerd was op exclusieve interviews met Dirk Scheringa.

Kirsten Verdel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kirsten Verdel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kirsten Verdel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kirsten Verdel en de eventuele overige kosten om een optreden van Kirsten Verdel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kirsten Verdel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kirsten Verdel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kirsten Verdel checken, een gratis optie plaatsen op Kirsten Verdel en de boeking(en) van Kirsten Verdel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kirsten Verdel, BOEKINGSBUREAU Kirsten Verdel, BOEKINGSBURO Kirsten Verdel, ENTERTAINMENTBUREAU Kirsten Verdel, ENTERTAINMENTBURO Kirsten Verdel, ARTIESTENBUREAU Kirsten Verdel, BOEKINGSKANTOOR Kirsten Verdel, IMPRESARIAAT Kirsten Verdel, MUZIEKBURO Kirsten Verdel, MUZIEKBUREAU Kirsten Verdel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kirsten Verdel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kirsten Verdel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kirsten Verdel.

 

Offerte Kirsten Verdel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag