Kensington

Eigenschappen Kensington boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kensington boeken?

Kensington boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kensington.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kensington.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kensington ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kensington plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kensington

De Nederlandse underground muziekscene is er al langer over uit: Kensington is the next big thing. Maar inmiddels lijkt de rest van het land de Utrechtse band ook te ontdekken als het hipste dat er momenteel gebeurt in bandjesland. Hun eerste single en EP vol dansbare, puntige indie-pop-rock zijn helemaal uitverkocht, en zowel het publiek als de pers roemt de band als “een van de hotste nieuwe Nederlandse bands”, met “integere en knappe muziek” (-OOR).

Kensington boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kensington.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kensington, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kensington en de eventuele overige kosten om een optreden van Kensington mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kensington.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kensington. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kensington checken, een gratis optie plaatsen op Kensington en de boeking(en) van Kensington voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kensington, BOEKINGSBUREAU Kensington, BOEKINGSBURO Kensington, ENTERTAINMENTBUREAU Kensington, ENTERTAINMENTBURO Kensington, ARTIESTENBUREAU Kensington, BOEKINGSKANTOOR Kensington, IMPRESARIAAT Kensington, MUZIEKBURO Kensington, MUZIEKBUREAU Kensington, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kensington, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kensington, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kensington.

 

Offerte Kensington aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag