Kelly Pfaff

Eigenschappen Kelly Pfaff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kelly Pfaff boeken?

Kelly Pfaff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kelly Pfaff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kelly Pfaff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kelly Pfaff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kelly Pfaff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kelly Pfaff

Kelly Yvonne Danny Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas. Het ritme van muziek en het dansen heeft altijd al in haar lange benen gezeten. Kelly Pfaff ging op 4 jarige leeftijd naar de dansschool in Duitsland. Daar werd ze op 9 jarige leeftijd samen met het tapdance groepje ‘De Mandolin Children’ niet alleen Bayerisch kampioen en Duits kampioen maar won ook nog eens de grote titel van het Europees Tap Dance Kampioenschap. Toen ze met haar familie terug in België kwam wonen ging Kelly naar de balletschool van het ballet van Vlaanderen in Antwerpen.

Kelly wilde de wereld verkennen en stak meer tijd in haar modellencarrière. Ze was dan ook een veelgevraagd model en ging van Milaan naar Parijs tot Hong Kong om haar modellen carrière verder uit te bouwen. Ze deed shows voor Armani, Christian Dior, Vivian Westwood,….

In 1998 deed ze mee aan de verkiezing Queen of the World in Malaisië en won die ook. Als Queen of the World 1998 reisde ze de wereld rond en ontdekte ze de mooiste plekken in Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Philipijnen, Sint Maarten, Argentinië, Zuid Afrika, ….

Kelly en haar man Sam Gooris zijn dan ook veelgevraagde artiesten. Zo hebben we Kelly al zien schitteren in Winterreveu’s van Caals en Van Vooren van Studio 100 en aan haar prestatie in Dancing on Ice kon niemand tippen. Ze verzorgt ook dj-sets maar blijft op de eerste plaats nog een liefdevolle mama voor haar twee kapoenen.

Kelly Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kelly Pfaff .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kelly Pfaff , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kelly Pfaff en de eventuele overige kosten om een optreden van Kelly Pfaff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kelly Pfaff .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kelly Pfaff checken, een gratis optie plaatsen op Kelly Pfaff en de boeking(en) van Kelly Pfaff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kelly Pfaff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag