Timon Jacobs

Eigenschappen Timon Jacobs boeken

Prijs
v.a. 1.400
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Timon Jacobs boeken?

Timon Jacobs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Timon Jacobs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Timon Jacobs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Timon Jacobs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Timon Jacobs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Timon Jacobs

DJ Timon Jacobs is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van gevestigde namen in radioland. Momenteel is Timon regelmatig te horen bij Q-music.

Naast radio maken verstaat Timon de kunst met zijn muziekkeuze de dansvloer te vullen. Door zijn brede muziekkennis en zijn uitgebreide repertoire kan Timon Jacobs zich moeiteloos aanpassen aan specifieke wensen van de opdrachtgever.

Zijn niet aflatende enthousiasme zorgt er al jarenlang voor dat hij een graag geziene DJ is op vele feesten.
In elk feest ziet Timon Jacobs een nieuwe uitdaging. Hij is een goede toevoeging op uw evenement!

Met een ultieme mix van classic-disco en groovy dancehits van nu staat en hits uit het Foute uur van Q-music staat hij garant voor een absoluut dansfeest met veel interactie.

Timon Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Timon Jacobs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Timon Jacobs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Timon Jacobs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Timon Jacobs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Timon Jacobs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Timon Jacobs checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Timon Jacobs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag