Karin Bruers

Eigenschappen Karin Bruers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Karin Bruers boeken?

Karin Bruers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Karin Bruers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Karin Bruers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Karin Bruers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Karin Bruers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Karin Bruers

Veelzijdig comédienne

Na haar studie Personeelsmanagement startte Karin haar carrière in het buitenland; tien jaar zwierf ze de wereld rond en deed veel ervaring op voor publiek van verschillend pluimage. Terug in Nederland startte ze haar eigen creatieve bureau dat zich vooral bezighoudt met beleidsondersteunend entertainment voor bedrijven.

Ze begon als presentatrice/actrice en was in die hoedanigheid te zien in twee succesvolle humoristische series en een goed bekeken praatprogramma voor de regionale Brabantse omroep. Twee achtereenvolgende jaren speelde ze op ‘De Parade’ en sinds 1999 is zij werkzaam als Master of Ceremonies in stand-up comedy- en cabaretprogramma’s. Verder was ze presentatrice van de Cabarestafette en presenteerde ze het Leids Cabaret Festival.

Karin is zowel voor als achter de schermen actief. Zo schreef en regisseerde ze begin 2003 een humoristisch sketchprogramma voor de KRO. Dit naar aanleiding van haar winnende inzending ‘Leed Night Comedy’ bij het Medialab (2001). Ook produceerde ze verschillende sketches voor het programma ‘Ook dat nog’, zat ze in het schrijversteam en verzorgde ze de spelregie van het panel.

In oktober 2004 is cabaretière Karin Bruers begonnen aan haar eerste landelijke tournee. ‘Bruers III’ is het eerste soloprogramma van Karin Bruers. De titel verwijst naar de drie generaties Bruers-vrouwen die zich prima weten te redden zonder man. Karin zet de rolpatronen dan ook graag op scherp. Ze weet grote vragen met Brabantse humor en nuchterheid te benaderen en weet altijd buitengewoon verrassende antwoorden of oplossingen aan te dragen.

Karin heeft een groot politiek en maatschappelijk engagement. Niet alleen wordt zij frequent geboekt als dagvoorzitster en presentatrice van politieke debatten en – manifestaties, ook zet ze zich met enige regelmaat in voor ideële doelen die haar sympathie hebben. Haar werk is nimmer strijdig met haar denkbeelden. Weldoordachte standpunten steekt ze niet onder stoelen of banken. Haar uitingen zijn scherp en eenduidig. Met een goed analytisch vermogen weet ze telkens het juiste evenwicht te vinden tussen ernst en humor, waardoor haar presentaties nimmer saai zijn zonder dat de lach afbreuk doet aan de ernst van het thema. Karin is multi-inzetbaar. Zij schrijft cabaret op maat, is inzetbaar als dagvoorzitter bij debatten en als presentatrice van verschillende soorten evenementen. Speciaal voor bedrijfsleven en overheid ontwikkelde Karin een lezing over “succesvol netwerken”.

Hoewel netwerken een zakelijke bijklank heeft is het een normaal sociaal gedrag. Netwerken doen we allemaal. Er bestaan twee vormen van netwerken: de succesvolle – en kansloze variant. 

 

Karin Bruers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Karin Bruers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Karin Bruers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Karin Bruers en de eventuele overige kosten om een optreden van Karin Bruers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Karin Bruers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Karin Bruers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Karin Bruers checken, een gratis optie plaatsen op Karin Bruers en de boeking(en) van Karin Bruers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Karin Bruers, BOEKINGSBUREAU Karin Bruers, BOEKINGSBURO Karin Bruers, ENTERTAINMENTBUREAU Karin Bruers, ENTERTAINMENTBURO Karin Bruers, ARTIESTENBUREAU Karin Bruers, BOEKINGSKANTOOR Karin Bruers, IMPRESARIAAT Karin Bruers, MUZIEKBURO Karin Bruers, MUZIEKBUREAU Karin Bruers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Karin Bruers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Karin Bruers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Karin Bruers.

 

Offerte Karin Bruers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag