Eigenschappen Jeroen Bertrams boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jeroen Bertrams boeken?

Jeroen Bertrams boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Bertrams.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Bertrams.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Bertrams ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Bertrams plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jeroen Bertrams

Online marketing en Internet strategie

Jeroen Bertrams (1974) is auteur van de bestsellers “Social Media Expert in een Week” (2012) en “Online Marketing: strategie tactiek” (2011). Jeroen geeft enerverende en interactieve lezingen op het gebied van social media en online marketing.

Jeroen studeerde Economie en Rechten en startte zijn carrière als marketingadviseur bij VODW Marketing. Tegenwoordig adviseert Jeroen ondernemingen op het gebied van online marketing. Eerder was hij zelf online ondernemer. Als oprichter van twee sites die in zeer korte tijd doordrongen tot de top vijftig sites van Nederland, weet hij precies wat wel en niet werkt op het internet. Zijn kennis gebruikt hij om bedrijven succesvol te maken op het web.

Jeroen is een veelgevraagd spreker op het gebied van internetstrategie en social media. Bekende televisie en radioprogramma’s vragen hem regelmatig om zijn toelichting. Van Nieuwsuur, Netwerk, TROS Radar tot en met RTL Boulevard. Tot slot geeft Jeroen regelmatig zijn visie op online ontwikkelingen in het programma Van Inkel in de Middag op Q-Music.

Jeroen Bertrams boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen Bertrams.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen Bertrams, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeroen Bertrams en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeroen Bertrams mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Bertrams.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jeroen Bertrams. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jeroen Bertrams checken, een gratis optie plaatsen op Jeroen Bertrams en de boeking(en) van Jeroen Bertrams voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeroen Bertrams, BOEKINGSBUREAU Jeroen Bertrams, BOEKINGSBURO Jeroen Bertrams, ENTERTAINMENTBUREAU Jeroen Bertrams, ENTERTAINMENTBURO Jeroen Bertrams, ARTIESTENBUREAU Jeroen Bertrams, BOEKINGSKANTOOR Jeroen Bertrams, IMPRESARIAAT Jeroen Bertrams, MUZIEKBURO Jeroen Bertrams, MUZIEKBUREAU Jeroen Bertrams, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jeroen Bertrams, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jeroen Bertrams, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jeroen Bertrams.

 

Offerte Jeroen Bertrams aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag