Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ed van Thijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ed van Thijn boeken?

drs. Ed van Thijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ed van Thijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ed van Thijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ed van Thijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ed van Thijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ed van Thijn

Auteur, politicus en spreker

Drs. Ed van Thijn studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en het instituut d’ Études Politiques in Parijs. Hij begon zijn loopbaan in 1961 als medewerker van de Wiardi Beckman Stichting, het wetenschappelijk bureau van de PvdA. Tegelijkertijd werd hij gemeenteraadslid voor de PvdA-fractie in Amsterdam, van welke hij in 1965 het voorzitterschap op zich nam.

In 1967 werd hij gekozen tot lid van de Tweede Kamer, om ook hier na enkele jaren het fractievoorzitterschap op zich te nemen. Twee keer, van 1981 tot 1982 en in 1994 was hij Minister van Binnenlandse Zaken. Van 1983 tot 1994 was hij burgemeester van zijn geboortestad Amsterdam. Ed van Thijn is sinds juni 1999 lid van de PvdA-fractie in de Eerste Kamer. Hij is thans woordvoerder voor buitenlandse zaken.

Sinds 2004 is Ed van Thijn lid van de Adviescommissie grondrechten en functie-uitoefening ambtenaren. Daarnaast is hij onder andere lid van de Parlementaire Vergadering Raad van Europa, voorzitter Raad van Advies Public Space en lid van de Raad voor de Journalistiek.

Tot 2004 was hij voorzitter van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Daarnaast maakte hij tot 2004 als Nederlands bestuurslid deel uit van het Europees Waarnemingscentrum voor Racisme en Xenofobie en de International Crisisgroup, was hij voorzitter Adviesraad van het Landelijk Bureau Racismebestrijdin en lid International Board International Crisis Group.

Van 1996 tot 2003 was Ed van Thijn bijzonder hoogleraar ‘ontwikkeling in het democratisch-socialisme in relatie tot wetenschap en samenleving’ (Dr. J.M. den Uyl-leerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam. In de periode 1997 tot 1998 was hij bijzonder hoogleraar ` tolerantie en multiculturele samenleving’ (Cleveringa-leerstoel), aan de Rijksuniversiteit te Leiden.

Hij publiceerde diverse boeken, waaronder ‘Dagboek van een onderhandelaar. 25 mei – 11 november 1977’, ‘Retour Den Haag. Dagboek van een minister’ en ‘Stemmingen in Sarajevo. Dagboek van een waarnemer’. Dit laatste boek gaat over zijn ervaringen als Hoofd van de internationale waarnemers bij de verkiezingen in het voormalig Joegoslavië. In 2003 publiceerde hij `BM. Een burgemeester over zijn ambtsperiode in de lastigste stad van ons land: persoonlijke herinneringen, anekdotes en overpeinzingen’.

drs. Ed van Thijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ed van Thijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ed van Thijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ed van Thijn en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ed van Thijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ed van Thijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ed van Thijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ed van Thijn checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ed van Thijn en de boeking(en) van drs. Ed van Thijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ed van Thijn, BOEKINGSBUREAU drs. Ed van Thijn, BOEKINGSBURO drs. Ed van Thijn, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ed van Thijn, ENTERTAINMENTBURO drs. Ed van Thijn, ARTIESTENBUREAU drs. Ed van Thijn, BOEKINGSKANTOOR drs. Ed van Thijn, IMPRESARIAAT drs. Ed van Thijn, MUZIEKBURO drs. Ed van Thijn, MUZIEKBUREAU drs. Ed van Thijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ed van Thijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ed van Thijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ed van Thijn.

 

Offerte drs. Ed van Thijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag