Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jan Tromp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Tromp boeken?

Jan Tromp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Tromp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Tromp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Tromp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Tromp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Tromp

Uitgesproken journalist en presentator
Jan M.P. Tromp (1949) kent een opmerkelijk veelzijdige carrière als journalist en journalist. Na studies journalistiek en politicologie was Tromp zeventien jaar lang als een vis in het water van de Hofvijver. Hij was politiek redacteur c.q. chef van de politieke redactie voor Vara, NOS Capitool, Haagse Post en Volkskrant.In 1995 werd hij adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant. Toen hij in 2003 voor deze krant de correspondent werd in de Verenigde Staten, beëindigde hij zijn wekelijkse presentatie van Met het Oog op Morgen. Aan dit beroemde radioprogramma was hij toen dertien jaar verbonden. Vanaf 2008, na terugkeer van vijf jaar New York, schreef Tromp portretterende interviews voor de Volkskrant.In 2010 werd hij presentator van de Vara-actualiteitenrubriek Uitgesproken. Hij schreef enkele boeken met Paul Witteman, onder andere over Dries van Agt. Samen met Pieter Broertjes, destijds hoofdredacteur van de Volkskrant, interviewde hij gedurende enkele jaren in stilte prins Bernhard. Na diens dood in 2004 resulteerde dit project in de geruchtmakende publicatie De prins spreekt.Behalve portretterende stukken schrijft Tromp tegenwoordig ook langer lopende opiniërende series voor de Volkskrant. Hij verbleef een jaar in Brussel voor verhalen over de politieke en bestuurlijke cultuur van de EU. Ook beschreef Tromp de sluimerende ondermijning van het openbaar bestuur in Nederland door criminele organisaties.

Jan Tromp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Tromp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Tromp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Tromp en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Tromp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Tromp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Tromp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Tromp checken, een gratis optie plaatsen op Jan Tromp en de boeking(en) van Jan Tromp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Tromp, BOEKINGSBUREAU Jan Tromp, BOEKINGSBURO Jan Tromp, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Tromp, ENTERTAINMENTBURO Jan Tromp, ARTIESTENBUREAU Jan Tromp, BOEKINGSKANTOOR Jan Tromp, IMPRESARIAAT Jan Tromp, MUZIEKBURO Jan Tromp, MUZIEKBUREAU Jan Tromp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Tromp, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Tromp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Tromp.

 

Offerte Jan Tromp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag