Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Joost Lagendijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Joost Lagendijk boeken?

drs. Joost Lagendijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Joost Lagendijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Joost Lagendijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Joost Lagendijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Joost Lagendijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Joost Lagendijk

Turkije en de Europese Unie

Joost Lagendijk is senior advisor bij het Istanbul Policy Center, de denktank van de Sabanci Universiteit in Istanbul. Lagendijk werd vooral bekend als lid van het Europees Parlement (EP). Van 1998 tot 2009 was hij namens GroenLinks lid van het EP. In het parlement was hij jarenlang woordvoerder buitenland en EU-uitbreiding van de Groene fractie. Vanaf 1999 hield hij zich intensief bezig met de Balkan en met name Kosovo. Van 2002 tot 2009 was hij voorzitter van de Turkije delegatie van het EP. In die hoedanigheid bezocht hij tientallen keren Turkije tot hij zich er in 2009 vestigde. Lagendijk is voorstander van Turkse toetreding tot de Europese Unie als het land voldoet aan de Europese normen op het gebied van democratie en mensenrechten.

Lagendijk is afgestudeerd historicus en was ruim tien jaar uitgever van tijdschriften en boeken, onder andere bij uitgeverij De Geus. In 1998 was hij campagneleider van GroenLinks bij de voor die partij succesvol verlopen Tweede Kamerverkiezingen. Als lid van het EP schreef hij samen met PvdA collega Jan Marinus Wiersma drie boeken over het Europese buitenlandse beleid. In 2001 verscheen ‘Brussel – Warschau – Kiev; Op zoek naar de grenzen van de Europese Unie’. Daarop volgde in 2004 ‘Na Mars komt Venus; Een Europees antwoord op Bush’. In 2007 verscheen ‘Sturen bij de Moslimburen; Hoe Europa de democratie kan bevorderen’. Dat laatste boek is inmiddels vertaald in het Engels en het Turks.

drs. Joost Lagendijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Joost Lagendijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Joost Lagendijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Joost Lagendijk en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Joost Lagendijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Joost Lagendijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Joost Lagendijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Joost Lagendijk checken, een gratis optie plaatsen op drs. Joost Lagendijk en de boeking(en) van drs. Joost Lagendijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Joost Lagendijk, BOEKINGSBUREAU drs. Joost Lagendijk, BOEKINGSBURO drs. Joost Lagendijk, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Joost Lagendijk, ENTERTAINMENTBURO drs. Joost Lagendijk, ARTIESTENBUREAU drs. Joost Lagendijk, BOEKINGSKANTOOR drs. Joost Lagendijk, IMPRESARIAAT drs. Joost Lagendijk, MUZIEKBURO drs. Joost Lagendijk, MUZIEKBUREAU drs. Joost Lagendijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Joost Lagendijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Joost Lagendijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Joost Lagendijk.

 

Offerte drs. Joost Lagendijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag