Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Annic van Wonderen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annic van Wonderen boeken?

Annic van Wonderen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annic van Wonderen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annic van Wonderen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annic van Wonderen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annic van Wonderen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annic van Wonderen

Ondernemer en online expert
Annic van Wonderen is zakenvrouw in hart in nieren en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten. Annic is oprichtster en eigenaresse van ILoveFashionNews, de grootste modenieuws site van Nederland, en van Van Wonderen Publishing en Consultancy, een uitgeverij van online media. Ze heeft onlangs haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ gelanceerd, welke inmiddels al een tweede druk heeft gekregen.Annic geeft lezingen en presentaties over succesvol ondernemen. Haar expertise ligt op het gebied van online media. Als spreker vertelt ze haar verhaal over hoe zij een goed idee in vijf jaar tijd wist uit te bouwen tot een zeer succesvolle onderneming. Een verhaal van een jonge vrouw die met een commerciële insteek overal het beste uit weet te halen.

Annic van Wonderen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annic van Wonderen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annic van Wonderen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annic van Wonderen en de eventuele overige kosten om een optreden van Annic van Wonderen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annic van Wonderen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annic van Wonderen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annic van Wonderen checken, een gratis optie plaatsen op Annic van Wonderen en de boeking(en) van Annic van Wonderen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annic van Wonderen, BOEKINGSBUREAU Annic van Wonderen, BOEKINGSBURO Annic van Wonderen, ENTERTAINMENTBUREAU Annic van Wonderen, ENTERTAINMENTBURO Annic van Wonderen, ARTIESTENBUREAU Annic van Wonderen, BOEKINGSKANTOOR Annic van Wonderen, IMPRESARIAAT Annic van Wonderen, MUZIEKBURO Annic van Wonderen, MUZIEKBUREAU Annic van Wonderen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annic van Wonderen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annic van Wonderen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annic van Wonderen.

 

Offerte Annic van Wonderen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag