Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Danny Hoekman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Danny Hoekman boeken?

Danny Hoekman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Hoekman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Hoekman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Hoekman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Hoekman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Danny Hoekman

Topvoetballer en trainer

De voetballer

Danny Hoekman komt al sinds zijn vijfde in het Goffertstadion van de Nijmeegse club N.E.C. Twaalf jaar later, in 1983, start het grote talent bij diezelfde club zijn voetbalcarrière als linksbuiten en wordt in 2000 verkozen in het elftal van de Eeuw. Nagenoeg een jaar na zijn debuut legt hij een riante contractaanbieding van de toenmalige Engelse topclub West Ham United naast zich neer. Vanaf zijn eerste transfer in 1986 naar Roda JC speelt Hoekman bij achtereenvolgens VVV, FC Den Haag, Manchester City, Southampton FC, ADO Den Haag en N.E.C. Nijmegen en kwam diverse keren uit voor Jong Oranje en het Nederlands Olympisch elftal.

De trainer

Zijn eerste stappen als trainer werden ook gezet bij de club waar hij zijn profloopbaan begon. Als 20 jarige bij N.E.C. in de jeugd maakte hij kennis met het trainersvak. Vervolgens was hij actief voor de KNVB om uiteindelijk als clubcoach in 2001 aan de slag te gaan bij FC Oss, daarna lonkte het buitenland en werkte hij achtereenvolgens bij Al-Jazira Club (Abu Dhabi), Al Nasr (Qatar), het Finse FC Hameenlinna, Bonner SC (Duitsland), Al Ahli in Saoedi-Arabië, Racing Mechelen uit Belgie en tot 2011 was Hoekman succesvol hoofdcoach bij de Qatarse voetbalclub Al Mesaimeer.

Blessure en rechtszaak

Hoekman werd aan het begin van zijn carrière beschouwd als een van de grootste talenten, die de Nederlandse voetbalclub N.E.C. ooit had voortgebracht. In het seizoen 1986-1987 vlak voor zijn debuut in het grote Oranje, haalde keeper Jan Willem van Ede (FC Utrecht) hem echter ruw onderuit. Dit bezorgde Hoekman een blessure waarbij zijn knie zodanig beschadigd was dat hij pas anderhalf jaar revalideren weer aan spelen toekwam. Een 20 jaar durende slepende civielrechtelijke procedure, een unicum in de voetbalwereld, tegen Van Ede volgde, waarmee Hoekman de kosten voor zijn herstel probeerde terug te krijgen. In 1999 kreeg hij gelijk en pas in 2009 kwam de rechtbank uiteindelijk met een vonnis waarin de club aansprakelijk gesteld werd voor de daden van zijn werknemer. Hoekman had recht op een schadevergoeding van 12 milljoen euro. Te verhalen op FC Utrecht waar Van Ede destijds in dienst was. Dit Hoekman-arrest heeft grote financiele gevolgen voor dergelijke overtredingen in het voetbal

Over deze zaak schreef Jan de Brouwer de Koning het boek Buitenspel – Danny Hoekman, de prijs van de doodschop, dat op 1 september 2009 verscheen. In het boek vertelt Hoekman zijn verhaal.

Naast zijn eerdere werkzaamheden voor Eredivisie live en voetbalcoach is Hoekman ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation en treedt als ervaringsdeskundige op bij forums en lezingen.

 

Danny Hoekman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Hoekman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Hoekman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Hoekman en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Hoekman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Hoekman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Hoekman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Hoekman checken, een gratis optie plaatsen op Danny Hoekman en de boeking(en) van Danny Hoekman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Hoekman, BOEKINGSBUREAU Danny Hoekman, BOEKINGSBURO Danny Hoekman, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Hoekman, ENTERTAINMENTBURO Danny Hoekman, ARTIESTENBUREAU Danny Hoekman, BOEKINGSKANTOOR Danny Hoekman, IMPRESARIAAT Danny Hoekman, MUZIEKBURO Danny Hoekman, MUZIEKBUREAU Danny Hoekman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Hoekman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Hoekman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Hoekman.

 

Offerte Danny Hoekman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag